Tűzfalcsoport

Ilyen döbbenetes luxusban élnek Soros és haverjai

Miközben a baloldali mainstream nemzetközileg is elkötelezte magát az emberi jogok és szociális jogok ügye iránt, s egy egész nemzetközi NGO-hálózat bástyái állnak immár a béke megvédésének frontján, mindeközben a piedesztálra emelt, mára világszinten meghatározó politikusok jórészének életvitelében sehol sem látszik fölsejleni ez a hiteles és példaszerű érzékenység.

Kiképzés, lejáratás, álhírek

Rendőrökre támadó, erőszakos Soros-párti provokátorok, füstgránátot dobáló bukott politikusok és színjátszásból alulteljesítő ellenzéki képviselők: így telt Magyarországon a december. Van azonban egy civilnek álcázott Soros-pénzekkel kitömött szervezet, amely nem csak az agresszív tüntetőket bátorítja, hanem az EP-választásra is gőzerővel készül. 

Az Eötvös Csoport álkonzervatívjai

Álkonzervatívok és áljobboldaliak – II.rész

Az Eötvös Csoport 2015 márciusában alakult azzal a célkitűzéssel, hogy „intellektuális és értékelvű” közösséget teremtsen közéleti kérdések megvitatására. A létrehozás apropóját krédójuk szerint a közbeszéd színvonalának romlása adta. A névadás ne tévesszen meg senkit, nincsen köze a nagy múltú és híres Eötvös Cirkuszhoz, bár a „cirkuszolás” erre a jobboldalinak nevezett körre is kifejező leírás.

Oldalak