Jelenlegi hely

Szentesi Zöldi László

Vágó István és a kaftánosok

Szentesi Zöldi László képe

Furcsa dolog az antiszemitizmus. Képzeljük csak el, hogy a Demokrata munkatársai közül bármelyikünk leírná az alábbiakat: „ateistaként nem érdekel a zsidók és az I.ten (kiírva vagy kipontozva, nagy- vagy kisbetűvel, nekem édesmindegy) viszonya, nehezen viselem a kaftános-pajeszos-kalapos zsidók látványát, nem hatnak meg szertartásaik, és semmi közösséget nem érzek velük. És nem is akarok.”

Még egy tárral

Szentesi Zöldi László képe

Rudán Joe visszatért! A Coda, P. Mobil, Pokolgép és Dinamit legendás énekese olyan szólóalbumot tett le az asztalra, amely minden előzetes várakozásunkat felülmúlta. Valljuk be, Joci a Mobilmániás évek alatt kissé megfáradt, koncerteken is adós maradt kivételes képességei megcsillogtatásával, de jelentjük, már minden rendben, minden rendeződött. Hogy a lényegre összpontosít, tökéletesen meglátszik Rudán Joe mostani szólóalbumán, amely sokkal frissebb, eredetibb, mint négy évvel ezelőtti Én ez vagyok albuma.

Az áruló

Szentesi Zöldi László képe

Nem rejtőzködött, persze hogy hamar felfedezték. Ott álldogált a tordai vasútállomáson, várta a vonatát, amely csak nem érkezett meg. A körötte támadt kisebb csoportból lassan tömeg lett, ujjal mutogattak az árulóra, és fenyegetően körülállták. Ő azonban ügyet sem vetett a támadókra, nemes egyszerűséggel lefeküdt a közeli falócára, és ott, az életveszély kellős közepén elaludt.

Hiúság vására

Gödöllőn egyelőre azért nem épül meg a 4,6 milliárdos uszoda, mert Gémesi György a Nemzeti Vagyonkezelő hívását várja.

Vona Gábor megbűnhődik, insallah!

Szentesi Zöldi László képe

Ha jól látom, reggel óta zajlik a vita, hogy az Allah szó használatával Vona Gábor mit is akart mondani Törökországban, és ha egyáltalán mondani akart valamit, milyen tónusban, milyen módon tette azt.

Nos, az én megfejtésem egyszerű.

Vona Gábor, az örök termékértékesítő szokás szerint az mondta, amit a hallgatósága hallani akart. Ilyen egyszerű.