Jelenlegi hely

Szencz Dóra

Pörög a „pisikampány”

„Ötletes reklámkampánnyal indítja az évet Svédországban az IKEA” – fogalmaz egy cikk bevezetőjében az egyik internetes bulvárlap újságírója. Korábban is voltak már zseniális promóciós ötletei a népszerű áruház marketingeseinek, egyszer például berendeztek egy buszmegállót a cég legújabb bútoraival. E példából kiindulva a gyanútlan ember azt hiheti, ezúttal is valami hasonló dologról lesz szó, ám most egy egészen szürreális ötlettel állt elő a vállalat.

Duplalemezzel jelentkezik az Edda

Huszonkét vadonatúj dallal megjelent az Edda Művek 33. albuma, ami mától megvásárolható a MOL benzinkutakon.

Ilyen lesz a jódos-sós fürdő

Tavaly októberben több médiumban is megjelent a hír, miszerint újranyílik a főváros egyetlen jódos-sós gyógyfürdője, amit több mint egy évtizede zárattak be, miután működtetése veszteséges volt.

Hazánkra figyel a birkózótársadalom

Október 20–28. között a budapesti Papp László Sportarénában rendezik meg a 2018-as birkózó világbajnokságot. 2005 és 2013 után immáron harmadszor lehetünk házigazdái a rendezvénynek. Az őszi viadal első hivatalos sajtótájékoztatóján Nenad Lalović, a Nemzetközi Birkózó Szövetség elnöke azt mondta, minden idők legjobb vébéjére számít, a sportrendezvényre mintegy nyolcszáz versenyzőt várnak a szervezők.

Hamis információk a közlekedési kártyáról

Hetek óta terjed az interneten az az e-mail, amiben arra figyelmeztetnek, 2018 januárjától kötelező lesz a Budapesti Közlekedési Központ elektronikus közlekedési kártyáinak használata.