Sinkovics Ferenc

Pécsen sem megy

Kategória: 
Fotó: T. Szántó György/Demokrata

Pécs a kísérleti laboratóriuma mindannak, amivel a hazai ellenzék, illetve Soros György hálózata megpróbálja félresöpörni Orbán Viktort és kormányát. A spekuláns pénzén szerveződő civilek és a helyi ellenzéki pártok elkezdtek összezárni, és már az őszi polgármester-választásra hangolnak.

Úton a sátánhoz

Annyit emlegetik, hogy még a jobboldalon is sokan megtanulták Szrgya Popovics nevét. Állítólag ma nálunk az ő szellemi útmutatásai alapján zajlik az ellenzéki háború. A köré épített mítosz szerint kormánybuktató forradalmakat, ellenállási mozgalmakat állított talpra Ukrajnában, Tunéziában, Zimbabwében, Indiában, szerte a világon közel ötven államban.

Szómágia és hatalom

Kategória: 
Fotó: Vermes Tibor/Demokrata

Judith Sargentini nem is egy, hanem két atombombát akar a magyarok nyakába dobni. Nemrég demonstrációt tartott Brüsszelben a hazai ellenzék, és ő volt a tüntetés díszvendége. Mint ott kiderült, újabb jelentést készül írni hazánkról. Eközben civilek és balliberális pártaktivisták aláírást gyűjtenek a budapesti aluljárókban, hogy Magyarország is csatlakozzon az Európai Ügyészséghez. Pócza Istvánnal, az Alapjogokért Központ vezető elemzőjével beszélgettünk.

Oldalak