Jelenlegi hely

Lovas István

Orbán Soros elleni menetében „elpusztítja Európát”

Fotók: MTI, archív, szerk.

DER TAGESSPIEGEL

A Magyar Demokratának van egy súlyos hiányossága. Nem működtet egy olyan regisztert, amely 2010 kora nyara óta leltározta volna mindazon, nyugati sajtótermékekben megjelent cikkeket, amelyek azt ismertették, hogy Orbán Viktor magyar miniszterelnök miként pusztítja el Európát. Egyes-egyedül, természetesen, mert itt komoly, hiteles nyugati médiumokról van szó, amelyeknek kötelező hinni, mert ha nem így teszünk, hatalmas retorzió következik.

Soros szabályozná a Facebookot és a Google-t

Fotó: MTI, archív, illusztráció

SPENCER FERNANDO

„Milyen érdekes ’egybeesés’, hogy amint egyre többen fordulnak a globális elitek ellen, az olyan globalisták, mint Soros és Trudeau a közösségi média ’szabályozására’ szólítanak fel”, írja Spencer Fernando kanadai újságíró. 
 

Soros meghívott a müncheni biztonsági konferencián

George Soros is meghívott a müncheni biztonsági konferencián, olyan, hozzá hasonló háborús uszítók társaságában, mint a neokon Kagan házaspár (feleség: Victoria Nuland), John McCain szenátor és társaik.

A titkos migrációs program XIII.

Lovas István képe

Friederike Beck könyvének ismertetése

Folytassuk tehát ezen kulcsfontosságú, 8. fejezet ismertetését, amelyben megláthatjuk, milyen alapon tárta ki Németország – saját országa és egész Európa – kapuit a migránsok előtt.

Farage Maynek: válság lesz, ha meghajol Soros előtt

Fotó: MTI/EPA, illusztráció

REUTERS

Nigel Farage brit politikus, a Brexit fő előharcosa a Reuters brit hírügynökségnek nyilatkozva azt mondta, ha Theresa May miniszterelnök megengedi Nagy-Britanniának az unióból történő kilépési folyamat további felvizezését, akkor az ország a II. világháború óta eltelt időszak legsúlyosabb alkotmányos válságába taszítja magát.