Jelenlegi hely

Lovas István

Milyen szerepe van a Soros alapítványnak az európai intézményekben?

Fotó: MTI, archív, illusztráció

LE VIF

Ezzel a címmel ír a francia nyelvű portál arról, hogy mit csinál és milyen hátsó szándékai vannak valójában a nemzetközi spekulánsnak. 

Soros titkos találkozón beszél Kaliforniában

Fotó: MTI, archív, illusztráció

THE WASHINGTON FREE BEACON

George Soros és a Képviselőház demokrata kisebbségének vezetője, Nancy Pelosi a kaliforniai La Costa Resortban szerdán kezdődött, ma vacsorával záruló háromnapos titkos összejövetelen szólal fel. A „Demokrácia Szövetség” e találkozóján olyanok dugják össze fejüket, akik a legnagyobb adományozók a Trump elleni harcban. Az erről szóló belső dokumentumokat megszerezte a The Washington Free Beacon. 

Az USA szibériai szeparatista háborút szít egy orosz filmben

Fotó: MTI, archív

THE MOSCOW TIMES

Az ádázul Putyin-ellenes angol nyelvű orosz lap arról jelent, hogy az amerikai külügyminisztérium és George Soros támogatja Szibériát abban, hogy leváljon Oroszországról – „legalábbis ez van egy most készülő film forgatókönyvében, amely bemutatja Oroszország lépéseit az amerikaiak által finanszírozott polgárháború megakadályozására”.

Soros keze benne lehet az USA magyarországi beavatkozásában

Fotó: MTI, archív, illusztráció

CONTRA MAGAZIN

A Magyarországgal és kormányával rokonszenvező, nem csak önfelkenő jelzőiben jobboldali-konzervatív német Contra Magazin cikke arról a baljós amerikai kezdeményezésről ír, hogy az Egyesült Államok be akar avatkozni a magyar médiatájképbe és ott „tárgyilagos médiumokat” támogatni. 

Az álszent Soros és az adófizetés

Fotó: MTI, archív

RUSSIA TODAY

Soros kiáll azért, hogy több adót fizessen – csakhogy éppen Írországot szereti, ahol ezer dollár adót fizetett.