Kovács Dániel

Merre tovább, radikálisok?

A nemzeti radikalizmusról szóló vitasorozat korábbi írásaiban Szentesi Zöldi László és Ágoston Balázs körbejárták a múltat és jelent, tisztázták a fogalmi kereteket. Ideje tehát azzal is foglalkoznunk, mit hoz a jövő számukra, és azt sem árt megnézni, mit is gondolnak erről maguk a radikálisok. Mire mennének egy új párttal vagy éppen anélkül, illetve szerintük mi biztosítja jobban a nemzeti radikalizmus megfelelő platformját?

Most jó miniszternek lenni

Kategória: 
Fotó: T. Szántó György/Demokrata

Most jó honvédelmi miniszternek lenni, ugyanis meg tudjuk valósítani mindazt, amit annyi éven át szerettünk volna. Folyamatosan építkezünk, és ha a munka végére érünk, bízom benne, hogy egy ütőképes, modern hadsereg lesz a Magyar Honvédség, ahova szívesen lépnek majd be a fiatalok – nyilatkozta lapunknak Benkő Tibor. A tavasszal kinevezett honvédelmi miniszter azt is elárulta, mire gondolt, amikor azt mondta a beiktatási beszédében, hogy az alapoktól kell kezdeni a honvédség felépítését.

Bankszámlákra utaznak a netes zsebtolvajok

Kategória: 
Fotó: ShutterStock.com, illusztráció

Egyre gyakrabban és nagyobb értékben rendelünk külföldről, webáruházakon keresztül. Csakhogy nem mind arany, ami fénylik, a csalók ugyanis ezt a területet is ellepték – hívja fel a figyelmet Solymos Ákos. A QUADRON Kibervédelmi Kft. szakértője szerint nem árt az óvatosság, hiszen nemcsak a megrendelt terméket bukhatjuk, hanem szinte minden esetben személyes- és bankkártya-adatainkat is.

Oldalak