Jánossy Péter Sámuel

A farkasokkal együtt kell üvölteni

A szóbeli agressziót rendszerint katonai agresszió követi. Így volt ez Trianon előtt is. Nincs vesztegetni való időnk. Kell az ütőképes honvédség. Trianonban szétszedték az 1100 éves Magyarországot, mert két számjegyű volt a GDP növekedése a millenniumi időkben, és konkurenciát jelentett a Nyugatnak. Most a V4-ek országai növekednek ugyanúgy.

Káoszban épül az EUSA

Jó pénzt a mások ostobaságán és mások nyomorán lehet keresni. A globalista janicsárképző CEU diákjai, a jövő globalista ügynökei nagyon ostobák. Félreeső zugprovinciákból jöttek egyetemi továbbképzésre az amerikai diploma ígéretével. Globalistakonform tudással felvértezve beépülnek majd a posztszovjet érdekszféra országaiba, arab országok állami irányításába, médiájába, oktatásába. Ők lesznek a migránssegítő NGO-k, a TASZ, a Helsinki Bizottság, a No Border, az Orvosok Határok Nélkül, a Migration Aid, az Amnesty International és a többi véresszájú komisszárjai. Miért?

Jánossy Péter Sámuel: Az olimpia meghekkelése

Mottó: „Sajnálom az ifjúságot, övék a jövő.”

Budapest lemaradt a régió fővárosaihoz képest. Ha nem lesz olimpia, jobban lemarad. Nem lesz olimpiai falu, nem épül meg 25 ezer bérlakás. Marad az ipari szemétdomb a Csepel-sziget északi csücskén és a Soroksári Duna-ág mentén, ami egy városfejlesztési kitörési pont lehetne. Lerohad az építőipar és sok dolgos magyar cigánynak, lapátos embernek marad a kocsma, az aluljáró és egy pokróc az aláírásgyűjtő Momentum-ügynökök NOLIMPIA standjainak tövében. Ezt akartuk?