Jelenlegi hely

Gazdag István

Britannia „kulturális színesítése”

Gazdag István képe

Milyen unalmas is lenne a britek élete, ha nem színesítenék kulturálisan szuperintelligens és módfelett civilizált bevándorlók a harmadik világból. Azt már eddig is tudtuk, mert maga a New York Times írta meg, hogy az Egyesült Királyság egyszerűen nem tud meglenni indiai szakácsok nélkül, elvégre az ételreceptek mint olyanok nem léteznek ugyebár. (Britons Perturbed by a Troubling Shortage of Curry Chefs, nytimes.com, 2015. november 4.) Nyilvánvalóan az a megoldás, hogy újabb pakisztáni, bangladesi és indiai milliókat kell importálni a szigetországba.

Európa „kulturális színesítése” az iszlám nevében V.

Gazdag István képe

Az 57 mohamedán többségű országra egyenként 10 egyetem jut, vagyis összesen kevesebb mint 600 egyetem 1,4 milliárd emberre (az egymilliárd lakosú Indiában 8407), így alig 300 ezer muszlim minősíthető „tudósnak”, vagyis az iszlám világban egymillió főre 230 tudós jut, miközben a 130 milliós Japánban ötezer. A világ 1,4 milliárdos muszlim össznépességéből 800 millió írástudatlan, vagyis 10 muszlim közül 6. (Islamabad freelance columnist: 800 million muslims out of 1,4 billion are illiterate, themuslimissue, 2012.

Európa „kulturális színesítése” az iszlám nevében IV.

Gazdag István képe

Németországban évről évre növekszik a bevándorló bűnöző klánok jelentette fenyegetés, a Der Spiegel hírmagazin szerint azonban a tőlük rettegő állam „kushad”, aminek következtében egyfajta „párhuzamos bűnöző társadalmat” (Kriminelle Parallelgesellschaft) irányítanak „a több­ezres taglétszámú bevándorló maffiaklánok”, amelyek „kihasználják a törvényi kibúvókat, a szociális segélyszolgálatokat és a domináns szervezett bűnöző csoportokkal fenntartott nemzetközi kapcsolataikat”, az állam pedig nem tud szembeszállni a problémával, mert „a német hatóságok csak óvatoskodnak

Európa „kulturális színesítése” az iszlám nevében III.

Gazdag István képe

Az Egyesült Királyságban Alexis Jay professzor vizsgálati jelentése „ipari szintű” szexuális visszaélésre derített fényt, amelynek során „pakisztáni örökségű férfiak WC-papírként kezelték a fehér lányokat”, szexrabszolgaságra idomítva (ez az ún. grooming), prostitúcióra kényszerítve, adásvétel tárgyává degradálva áldozataikat. „Egész családokat fenyegettek meg, arra kényszerítve a lányokat, hogy végignézzék, amint más gyerekeket megerőszakolnak”.

Európa „kulturális színesítése” az iszlám nevében II.

Gazdag István képe

Negyven évvel azután, hogy a svéd parlament egyhangú döntése a korábban unalmasan homogén Svédországot a multikulti Jurassic Parkjává változtatta, az erőszakos bűntettek száma 300 százalékkal, az erőszakos szexuális bűntetteké pedig 1572 százalékkal nőtt. 1975-ben 421 nemi erőszak jutott a rendőrség tudomására, 2014-ben 6620. A svédországi Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács (Bra) szerint 2011-ben 29 ezer svéd nő vált nemi erőszak áldozatává, de csak az esetek kevesebb mint egynegyedében történt rendőrségi feljelentés. A Bra 2011.