Jelenlegi hely

Gazdag István

NOSZF-centenárium: néma csönd és hullaszag

Gazdag István képe

100-150 millió halott! Különböző források ennyire becsülik annak a globális társadalomátalakító kísérletnek az emberéletekben mért árát, amely a „nagy októberi szocialista forradalommal” vette kezdetét. A centenáriumnak normális esetben megfelelő alkalmat kellene szolgáltatnia az elmélkedésre mind a bolsevizmus lényegét, mind pedig szörnyűséges következményeit illetően. Szó sincs azonban erről.

A pszichopata Nyugat

Gazdag István képe

Egy átlagos nyugati fiatal manapság tízből hét esetben az alábbiakkal szembesül a magánéletében. Az anyja elhagyta az apját, mert unatkozott, és tönkretette a családját, mert unatkozott. Házasságon kívüli kapcsolatból született. Elmebetegséggel diagnosztizálták, és pszichotróp gyógyszereket (szorongásoldókat, altatókat, antidepresszánsokat, hallucinogéneket stb.) szed. Internetpornó-függő. Valamelyik közvetlen családtagja nyílt homoszexuális. Élete során már többször foglalkoztatta az öngyilkosság gondolata. Gyermekként szexuálisan zaklatták.

Eurafrika mint diszgenikus disztópia 1.

Gazdag István képe

Afrika népessége 70 ezer fővel növekszik – NAPONTA!

Miután magunkhoz tértünk az információ okozta sokkhatásból, lássuk, hogy mit is jelent ez Európa és általában is a fehérek jövőjére nézve 30-50 éves távlatban. Előbb azonban néhány száraz statisztikai adat.

Európai mitmakuna

Gazdag István képe

Egy multikulturális birodalom – és minden birodalom lényegénél fogva multikulturális – létalapja területek meghódítása és népességeik áttelepítése az ellenőrzésük végett. Most éppen ez történik az Európai Unióban. Gyarmatosokat kell hozni a csökönyösködő és kihalófélben lévő őshonosok lecserélésére, mert mint azt Madison Grant, a fajhigiénia és az eugenizmus egyik prófétája már száz évvel ezelőtt megjegyezte, a „felülről” szervezett bevándorlás elnyomja a meghódított területek bennszülötteinek gyermekvállalási hajlandóságát. Az ún.

Dzsihád a kutyák ellen (is)

Gazdag István képe

Ahhoz, hogy a Soros-féle „nyílt társadalom” harmonikusan működjön Európában, ki kell űzni az őshonos népek kultúráját a köztérből. Könnyen megeshet azonban, hogy ez a követelmény lesz az a homokszem, amely végül megakasztja a globalista gépezet menetét, hiszen vannak olyan őshonos kulturális szokások, amelyek minden másnál nagyobb szakítópróbát fognak jelenteni a fehér európaiak és a harmadik világbeli (főleg muszlim) honfoglalók kapcsolatában.