Jelenlegi hely

Bándy Péter

Erős magyar érdekképviselet

Az ellenzék nem tudott jelentős számú új szavazót megszólítani, egyfajta üvegbúra került föléjük, miközben a kormánypártok több százezer új támogatót szereztek, s a 2010-es rekorderedményt sikerült újra megközelíteniük. Ennek az ellenzéki szempontból kudarcos választásnak nyilván kell hogy személyi konzekvenciái legyenek – mondta a Demokratának adott interjújában Orbán Balázs.

Újrateremtett hangok

Az elmúlt évtizedekben a világ leghíresebb koncertszínpadain lépett fel, a közelmúltban a Stockholm Culture Awards Alapítvány díját vehette át. Áprilisban a debreceni Kölcsey Központban élvezheti játékát a közönség, mégpedig a tízéves fejlesztés eredményeként megszületett csodazongorán.

Előállították Gyárfás Tamást a Fenyő-ügyben

Előállították Gyárfás Tamást, a Magyar Úszó Szövetség volt vezetőjét Fenyő János médiavállalkozó meggyilkolásának ügyében – írja a PestiSrácok.hu.

A „mocskos Fidesz” a közös pont

Mi vagyunk a többség, mi vagyunk a nép – skandálták a csalódott ellenzéki tüntetők a szombat délutáni-esti megmozduláson, amit az új választások kiírásáért, valamint az ellenzék összefogásáért rendeztek.

Mesterhármas

A 2010-es földrengésszerű győzelemhez közelítő, 2,6 millió szavazattal nyerte meg a vasárnapi választást a Fidesz–KDNP-koalíció.