Jelenlegi hely

Ágoston Balázs

Csökken az értelmük

Ágoston Balázs képe

Kevesebb testnevelésórát, több nyelvtanítást, általános iskolában heti 25, középiskolában heti 30 tanórát – efféle butaságokkal hozakodott elő a többek között külföldről, a Német Szociáldemokrata Párt alapítványa, a Friedrich Ebert Alapítvány által támogatott Független Diákparlament nevű szervezetecske pénteki tüntetésecskéjén, amin ezúttal – más ellenzéki alakulatok mellett – a balliberális oldalra dezertált Jobbik is hivatalosan, lélekkufár szélkakas elnöke személyében képviseltette magát. Immár nyíltan összeér tehát Simicska és a Soros világa. 

Véget kell vetni a magyargyűlöletnek

Ágoston Balázs képe

A magát Demokratikus Koalíciónak nevező haza- és nemzetáruló csőcselék bandavezérei továbbra is habzó szájjal uszítanak a magyar nemzet idegen uralom alá vettetett harmada ellen. Legutóbb egy Molnár Csaba nevű ázalag fenyegetőzött azzal, hogy hatalomra kerülésük esetén elveszik magyarjaink szavazati jogát, merthogy a csürhe szerint ők nem viselik szavazatuk következményét.

Jeszenszky Géza és a délvidéki magyarok

Ágoston Balázs képe

Jó hír, hogy az Európai Unió meg akarja fúrni a Budapest-Belgrád-vasútvonal felújítását – örvendezett a jelenben zajló történelem forgatagában a fonalat reménytelenül elveszített Jeszenszky Géza az Echo TV Plusz-mínusz című műsorában. A legújabban Heller Ágnessel és más effélékkel közösködve összellenzéki népfrontra vágyó volt külügyminiszter valóságérzékelése az idő előrehaladtával egyre kétségbeejtőbben foszlik semmivé, hogy annak helyét dogmatikus korlátoltságból és személyes sértettségből fakadó duzzogás vegye át.

Emléket állítanak Lukács Györgynek

Ágoston Balázs képe

Nem halogatható tovább a nagytakarítás a Magyar Tudományos Akadémián. Az egykor gróf Széchenyi István felajánlása nyomán létrejött tudós testület az 1945 utáni bolsevista diktatúra idején, majd a rendszerváltozást követő országfosztó és lélekgyaluló balliberális posványban gyalázatosan elfajzott, vezetése cinikus politikai provokációk engedelmes eszköze lett. Ennek legújabb bizonyítéka, hogy az MTA most éppen Lukács György hagyatékát tervezi rendezgetni, hogy végül állandó kiállítást rendezzenek ennek az ócska kommunistának.

Népfront a seprűn

Ágoston Balázs képe

Új pártállamot, a jogállam megszűntét és kormánypárti kleptokráciát vizionál, ezért összellenzéki népfrontért sikolt Simicska Lajos médiájában megjelentetett nyílt levelében mintegy két tucat úgynevezett értelmiségi.