Jelenlegi hely

Ágoston Balázs

Kékfrankos, a magyar

A kékfrankos hazánk legelterjedtebb kékszőlőfajtája, amely a maga 8000 hektáros termőterületével Magyarország borszőlő-ültetvényeinek közel 13 százalékát teszi ki.
 

Elzúgtak forradalmaik

Ágoston Balázs képe

Említésre méltó esemény csak az LMP háza táján akadt, ahol kedélyes pofozkodással múlatták az időt a vesztesek, egyébként ismeretlen okból bekövetkezett telefonlengetéssel ért véget a szombati Soros Pride.

Mi történt vasárnap?

Ágoston Balázs képe

Csak annyi, hogy megérkezett ama kedves Valóság nagybácsi. Bebizonyosodott, hogy hamis és képzelt az ellenzéki népfront által sulykolt Magyarország-kép, ahol minden szétrohadt, ahol mindenki mindent ellop, ahonnan mindenki menekül, és ahol kitalált fenyegetés a kívülről erőltetett tömeges migráció és a Soros-birodalom jelentette veszély.

A bukott ellenzék minderről továbbra sem hajlandó tudomást venni, helyette továbbra is zaklatottan körbe-körbe járnak leszegett fejjel, fújtatva saját kis disztópiájukban.

Borfesztivál Budapesten

Fotó: ShutterStock.com, illusztráció

Új helyszín, a magyar főváros egyik ékköve, a néhány évvel ezelőtt újjászületett Várkert Bazár ad otthont az április 5. és 7. között immár kilencedik alkalommal megrendezett VinCE Budapest Wine Show-nak. 

Inszeminátor-kampány

Ágoston Balázs képe

Magyarországon a Soros-hálózatra kapcsolt balliberális média és a balliberális álcivilség-álfüggetlenség gyakorlatilag átvette az ellenzéki politika szerepét. A magyar kormányt bármilyen eszközzel megbuktatni és helyébe a globalista háttérhatalmat kiszolgáló adminisztrációt ültetni igyekvő nyüzsgés stratégiája szemlátomást az, hogy ha már nem sikerül összehozni a Gyurcsánytól Vonáig terjedő népfrontos koalíciót, akkor ilyen-olyan elemzésekkel, állítólagos felmérésekkel a megzavarodott potenciális ellenzéki szavazókat tereljék a legesélyesebbnek vélt ellenzéki formációhoz.