Jelenlegi hely

Belföld

2017. 04. 26.

Fotó: MTI/EPA
19:04
A magyar álláspont migrációs kérdésben világos: az illegális migrációt meg kell állítani, jelentette ki Orbán Viktor az EP plenáris ülésének a magyarországi alapjogok helyzetéről folytatott vitáján.
14:04
A Fidesz frakcióvezető-helyettese szerint az elmúlt hetekben Soros György leplezetlen módon „intenzív lobbitevékenységbe kezdett” Brüsszelben.
12:04
Valószínűleg öngyulladás okozhatta a nagy kiterjedésű tüzet hétfő este a zalabéri regionális hulladéklerakóban.
12:04
A kormány javasolja a Magyar Honvédségnek az Iszlám Állam elnevezésű terrorszervezet elleni nemzetközi fellépésben való további részvételét.
12:04
Áder János köztársasági elnök kinevezte a paksi atomerőmű két új blokkjának tervezéséért, megépítéséért és üzembe helyezéséért felelős tárca nélküli miniszterré Süli Jánost.
11:04
Az év első két hónapjában a halálozások száma 21 százalékkal növekedett 2016. január-februárhoz képest, 1999 óta ez a legmagasabb első kéthavi halálozási érték.

2017. 04. 25.

19:04
Németh Szilárd George Soros pitbulljairól, Simicska ölebeiről és arról, mi áll az elmúlt időszak eseményeinek hátterében.
Fotó: MTI, archív, illusztráció
16:04
Soros dróton rángatja Brüsszelt - mondta Hollik István kereszténydemokrata országgyűlési képviselő budapesti sajtótájékoztatóján.
Fotó: MTI, archív, illusztráció
16:04
Magyarország a Nagykamarához fordul a bangladesi bevándorlók kontra Magyarország ügyben hozott döntés miatt.
Fotó: MTI, archív, illusztráció
16:04
Vona Gábor kezdje az átláthatóságot saját magán - közölte a nagyobbik kormánypárt frakciója.
Fotó: ShutterStock.com, illusztráció
16:04
A nyugdíjvagyont kizárólag Gyurcsányék csapolták meg, mert akkor is a multik érdekeit szolgálták - reagált a Fidesz Varju Lászlónak.
Fotó: MTI, archív, illusztráció
15:04
Teljesíthető feltételnek nevezte a köztársasági elnök azt, hogy a CEU ügyében előzetes megállapodás jöjjön létre az Egyesült Államokkal.
Fotó: MTI, Koszticsák Szilárd
15:04
Sok gyermek számára előnnyé válhat, ha nehezebb helyzetben is helyt tud állni - mondta Orbán Viktor.
Fotó: MTI, archív, illusztráció
14:04
Az LMP kedden újabb két kérdést nyújtott be a paksi bővítés ügyében a Nemzeti Választási Bizottsághoz.
Fotó: MTI, archív, illusztráció
14:04
Még a héten benyújtja az Országgyűlés elé a pártok tiltott támogatásáról szóló javaslatát a nagyobbik kormánypárt - közölte Kósa Lajos.
Fotó: MTI, archív, illusztráció
14:04
Egyre többen vesznek részt a nemzeti konzultációban - mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.
09:04
A Központi Nyomozó Főügyészség vádat emelt Mengyi Roland fideszes országgyűlési képviselővel és hat társával szemben a Fővárosi Törvényszéken.
08:04
Demonstrálók gyűltek össze a budapesti orosz nagykövetség közelében hétfő este, a felszólalók úgy vélték, az elmúlt években aggasztóan nőtt Moszkva befolyása Magyarországra.

2017. 04. 24.

Fotó: MTI, archív
20:04
Lázár János azt kéri a kormánytól, az aránytalanul megnövekedett költségek miatt ne vállaljon kötelezettséget a Hódmezővásárhelyt Szegeddel összekötő villamosvasúti rendszer megvalósítására.
Fotó: MTI, archív, illusztráció
18:04
A Fidesz szerint az MSZP Botka Lászlóval ugyanott folytatná, ahol kormányzása alatt abbahagyta.