Hírek

A budaörsi Besztercán János és Friedrich Gergő alkotta csapat nyerte az Év Közétkeztetője díjat az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesülete és az Élelmezésvezetők Országos Szövetsége együttműködésével megszervezett OKÉS Országos Közétkeztetési Szakácsversenyen.

Fotó: MTI, archív

A medvét nem szabad heccelni, el kell kerülni - hangsúlyozta Gombkötő Péter, a Bükki Nemzeti Park Igazgatóságának munkatársa az M1 aktuális csatornán hétfőn.

Fotó: MTI, archív

A Fidesz elképesztőnek tartja, hogy az ellenzék a magyarok helyett a Soros-szervezeteket akarja megvédeni.

Fotó: Wikipedia, szerk.

Százötven éve született Horthy Miklós, Magyarország egykori kormányzója. A nevével fémjelzett közel negyedszázad ellentmondásokkal terhes, összességében mégis sikeresnek, bizonyos területeken példaértékűnek tekinthető, hiszen az elkerülhetetlen háborúba sodródásig a Trianonban pusztulásra ítélt Magyarország feltámadt és gyarapodott.

Fotó: MTI, archív

Magyarország elengedhetetlennek tartja és ezért felszólítja az Európa Tanácsot, hogy vegye komolyan az európai kisebbségek védelmének ügyét - jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter hétfőn Strasbourgban, az Európa Tanács Kisebbségvédelmi Keretegyezmény és a Regionális vagy Kisebbségi Nyelvek Európai Chartája hatálybalépésének 20. évfordulója alkalmából rendezett kétnapos konferenciáján. A miniszter erről telefonon beszélt az MTI-nek.

Fotó: MTI, archív

Toroczkai László szerint Radnai Lászlót, a Jobbik kommunikációs igazgatóját „mások küldték a pártba”, és hogy ezt leleplezzék, kikérik a kommunikációs igazgatóról szóló iratokat az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltárától - írta a Ripost hétfőn.

Fotó: MTI, archív, szerk.

A Jobbik összes soproni tagja kilépett a pártból, így a városi pártszervezet megszűnt - idézte a Kisaföld.hu két, eddig jobbikos soproni önkormányzati képviselő közleményét hétfőn.

Fotó: MTI, archív, szerk.

Sértődötten gratuláltak a Liberálisok Tóth Bertalan elnöki kinevezéséhez.

Fotó: MTI, archív

A Fidesz szerint felháborító, hogy Gyurcsányék még a magyarok pénzét is átadnák a Soros-hálózatnak.

Fotó: MTI, archív

A Magyar Liberális Párt ellenzéki árnyékbizottságot hív össze annak érdekében, hogy megvédjék a civil szervezeteket a Stop Soros törvénycsomagtól - közölte a párt ügyvivője hétfőn Budapesten, sajtótájékoztatón.

Oldalak