Jelenlegi hely

Hírek

Felfüggeszti a szolgáltatást az Uber közösségi személyszállító Magyarországon július 24-én vasárnap 12 órától.

Európai hadsereg létrehozását szorgalmazta Orbán Viktor miniszterelnök szombaton Tusnádfürdőn.

Az Együtt, a DK és az LMP is nemtetszésének adott hangot Orbán Viktor miniszterelnök szombat délelőtti, tusnádfürdői beszédével kapcsolatban.

Folytatódik a július 4-én indult, államilag támogatott hűtőgép- és fagyasztócsere-program az utolsó két régióban, jövő hétfőn a közép-dunántúli régióban, kedden pedig a közép-magyarországi régióban nyílik meg a jelentkezések benyújtásának lehetősége.

Az Együtt arra szólítja fel Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy számoljon el valós vagyonával - mondta Juhász Péter, az ellenzéki párt alelnöke pénteki budapesti sajtótájékoztatóján.

A Kárpát-medencei magyarság választott vezetői közös nyilatkozatban ítélték el pénteken Tusnádfürdőn az Európai Unió "elhibázott bevándorláspolitikáját és a kényszerbetelepítést".

Több mint tízmilliárd forinttal növelték meg a rendkívüli migrációs nyomás kezeléséhez szükséges források keretét. Az erről szóló kormányhatározat a Magyar Közlöny legfrissebb számában jelent meg.

Fotó: MTI, illusztráció

A népszavazáson való részvételre ösztönzi a kormány a visszahonosított határon túli magyarokat - mondta Kovács Zoltán kormányszóvivő Tusnádfürdőn, a 27. Bálványosi Nyári Szabadegyetemen rendezett csütörtöki fórumon.

Fotó: MTI, Czeglédi Zsolt

Elkészült az idei tankönyvek döntő többsége, július végére az összes, több mint 13 millió tankönyv a Könyvtárellátó (Kello) Nonprofit Kft. raktáraiba kerül - jelentette be az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) oktatásért felelős államtitkára csütörtökön Debrecenben.

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Az Együtt arra szólította fel a Fideszt, hogy hagyjon fel "menekültellenes gyűlöletkampányával" és ne költsön arra több milliárd forintot.