Jelenlegi hely

Hírek

Fotó: MTI, archív

Az MSZP szerint Orbán Viktor miniszterelnök csak a Magyarországot és a magyar társadalmat feszítő súlyos problémákról nem beszélt Tusványoson.

Fotó: MTI, archív

Jávor Benedek pert indít annak érdekében, hogy hozzák nyilvánosságra azokat, a paksi bővítéshez kapcsolódó szerződéseket, amelyeknek már feloldották a titkosságát

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Átadták hétfőn a margitszigeti Casino felújított épületét, amely a 17. vizes világbajnokság alatt a szervezők egyik otthonául szolgál.

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

A FINA legrangosabb kitüntetését kapta meg Orbán Viktor magyar kormányfő hétfőn. 

Fotó: dailymail.co.uk

Soros György hosszú ideje szinte kézi vezérléssel ellenőrzi a Baltikumot. Jó példa erre, hogy a 2013-as esküvőjére is odarendeli az észt elnököt, aki gazdag nászajándékkal, hazája kiigazított költségvetésével érkezik. A gondok a migránsválsággal kezdődnek a spekuláns számára, Lettországban alapítványa kiutasítását követelik.

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Heves zivatarokkal, felhőszakadással érkezik a hidegfront. A hét közepére mindenhol 30 fok alatt, néhol 20 fok körül alakulnak a maximumok. A hétvégén ismét több lesz a napsütés és melegszik az idő - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs

Munkaebéden látta vendégül Orbán Viktor miniszterelnök Thomas Bachot, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnökét vasárnap Budapesten - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.

Orbán Viktor ellenségkép-gyártó és saját propagandájának rabja, a Fidesz pedig Magyarország múltja – ellenzéki pártok reagáltak a miniszterelnök tusnádfürdői beszédére.

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Évek óta tart úgynevezett érzékenyítő tréningeket több Soros-féle civil jogvédő szervezet Magyarországon. Az ügyfelek között iskolák, egyházi gyülekezetek, de még a Magyar Igazságügyi Akadémia is megtalálható. Az amerikai milliárdos alapítványa, az Open Society Foundations által bőkezűen finanszírozott tanfolyamoknak a liberális jogvédők társadalomformáló szerepet szánnak.

Fotó: MTI, archív

A szokásos kettős mércét alkalmazza a baloldal az igazságszolgáltatással kapcsolatban is: koncepciós perekről, politikai indíttatású eljárásokról beszélnek, ha az ő oldalukról keveredik valaki gyanúba, miközben embereik kirobbanthatatlanok a bíróságokról, a magukat civilnek álcázó, Soros által finanszírozott alternatív politikai szervezeteik pedig a maguk torz világképére igyekeznek formálni vádhatóságokat és törvényszékeket.