Hírek

Felavatták a gyöngyösi Bugát Pál Kórház másfél milliárd forint uniós forrásból felépített, új épületszárnyát kedden.

A Fidesz szerint a kormány minden lehetséges eszközzel azon dolgozik, hogy stabil hátteret biztosítson a külföldön élő magyarok számára és hazahívja őket, ellentétben a baloldallal, amely "elüldözte a magyar fiatalokat".

A Magyar Vöröskereszt véradásra hív mindenkit, mert ebben az időszakban, július utolsó és augusztus első hetében szoktak a legkevesebben vért adni.

Fotó: MTI/Kovács Attila

A több mint egymillió válaszadó elsöprő többsége egyetértett az illegális bevándorlásról szóló nemzeti konzultációban megfogalmazott állításokkal a kormányszóvivő értékelése szerint.

Fotó: MTI/MTVA/Bizományosi/Róka László

Csökkenti bruttó 2-2 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból az MTI hétfőn.

Fotó: MTI/Molnár Edvárd, archív

Csongrád megye déli részén 1280 határsértőt, köztük 223 gyermeket tartóztattak fel a rendőrök a polgárőrökkel együttműködve szombaton – tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője vasárnap az MTI-t.

Fotó: MTI/Molnár Edvárd

A Fidesz teljesen hiteltelennek tartja a Jobbik bevándorlással kapcsolatos álláspontját - mondta Tuzson Bence, a nagyobbik kormánypárt frakciójának szóvivője szombaton az MTI-nek.

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Megdőlt az országos és a budapesti hőmérsékleti minimumrekord - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat szombaton az MTI-vel.

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A miniszterelnök szerint a tét ma már Európa, az európai polgár életmódja, az európai értékek és nemzetek megmaradása vagy eltűnése, illetve felismerhetetlenségig történő megváltozása.

Fotó: www.hunbaba.com

A kárpátaljai Nevetlenfalu középiskola magyar tantermének kialakításának támogatására indított mozgalmat a hagyományos magyar mintakincsből táplálk