Hírek

Fotó: MTI, illusztráció

Földi László biztonságpolitikai szakértő szerint az illegális bevándorlással összefüggő embercsempészetből az elmúlt időszakban óriási iparág alakult ki, amely még fejlődik.

Fotó: MTI, illusztráció

Orbán Viktor miniszterelnök betegsége miatt törölték keddi programjait - közölte Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője az MTI-vel.

Fotó: MTI, illusztráció

Az ország háromnegyedére figyelmeztetés van érvényben heves esőzések veszélye miatt.

Fotó: MTI, archív, illusztráció

A kormány a magyar tejtermelők mellett áll, és a rendelkezésre álló eszközökkel mindent elkövet az ágazat stabilizációjáért. A Földművelésügyi Minisztérium (FM) tisztában van a nemzetközi és hazai tejpiacon zajló kedvezőtlen piaci folyamatok súlyosságával - közölte a szaktárca hétfőn az MTI-vel a tejtermelők demonstrációjára reagálva.

Fotó: MTI, archív, illusztráció

A rászoruló idősek védelme a szülőtartás célja - hangsúlyozta a Fidesz arra reagálva, hogy a DK-s Varju László a nyugdíjasok elleni merényletnek nevezte a szülőtartást.

Fotó: MTI, archív

A magyar családok 243 milliárd forinttal több pénzből gazdálkodhatnak jövőre, mint az idén, a családtámogatások így összességében 1743 milliárd forintra emelkednek a 2017. évi költségvetésben - közölte a család- és ifjúságügyért felelős államtitkár hétfőn Budapesten, sajtótájékoztatón.

Fotó: MTI, archív

Harmadik alkalommal mennek magyar rendőrök a macedón-görög határra, a huszonöt résztvevőből álló különítményt Papp Károly országos rendőrfőkapitány indította útnak Budapesten hétfőn - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata a police.hu oldalon.

Fotó: MTI/Kovács Tamás

A tejtermelők Lázár Jánosnak címzett petíciót adtak át hétfőn a miniszterelnökséget vezető minisztert képviselő Udvarhelyi Csaba főosztályvezetőnek, amelyben újabb egyeztetéseket kezdeményeztek a kormánnyal, mert úgy ítélik meg, hogy a kabinet nem teljesítette a korábbi megállapodást.

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Font Sándor egyéni költségvetési módosító javaslata nem a minimálbér emeléséről, hanem a Hegyközségek Nemzeti Tanácsának támogatásáról szól - reagált a Fidesz hétfőn a Párbeszéd Magyarországért sajtótájékoztatójára.

Fotó: MTI/Illyés Tibor, archív

Az MSZP elnök-frakcióvezetője szerint nem blöff, hogy Matolcsy György jegybankelnök el akarta titkolni, mire költenek 260 milliárd forint közpénzt.