Jelenlegi hely

Hírek

Fotó: MTI, archív

A visegrádi országok közösen fogják megvédeni a közép-európaiak szerzett jogait az Európai Unióban a Brexit után - mondta a kormányszóvivő csütörtök este az M1 aktuális csatorna műsorában.

Fotó: MTI/Rosta Tibor, archív

Az Együtt szerint Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtöki nyilatkozatával „a Fidesz valódi tervét” árulta el, miszerint a Fidesz-kormány ki akarja vezetni Magyarországot az Európai Unióból.

Fotó: MTI, archív

A Demokratikus Koalíció (DK) szerint Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtöki sajtótájékoztatóján arra utalt, hogy a kormány az EU-ból kilépésre kér felhatalmazást az őszi népszavazáson.

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd, archív

Az MSZP szerint Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtöki nyilatkozatával a kormány elismerte, hogy ki akarja vezetni az országot az Európai Unióból.

Fotó: Demokrata, archív

Pénteken megkezdi működését egy kétszáz férőhelyes ideiglenes befogadóállomás a kiskunhalasi volt laktanya területén, a menekültügyi őrzött befogadóközponttól elválasztva - közölte Belügyminisztérium (BM) csütörtökön az MTI-vel.

Fotó: MTI/Balogh Zoltán, archív

A Fidesz-frakció szerint a baloldal csak „balhéra” és saját politikai céljaira használja az egészségügyet, valójában „soha nem érdekelte őket” sem az egészségügy, sem az ágazatban dolgozók helyzete.

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd, archív

Soros György magyarellenes javaslatokkal és uniós támogatások megvonásával akarja megvalósítani az „iparszerű” bevándorlást - mondta Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter szokásos csütörtöki sajtótájékoztatóján, Budapesten.

Fotó: Somfai Sándor/Demokrata

A kormányzat célja, hogy az iskolák biztonságos működtetése mellett biztosítsa azok folyamatos korszerűsítését is - jelentette ki az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára csütörtökön a halimbai általános iskola korszerűsítésének megkezdése alkalmából rendezett ünnepségen.

Fotó: MTI, archív, illusztráció

A helyi tarifával hívható kékszámok megszűnése miatt változik a Mávdirekt telefonos elérhetősége - közölte a MÁV kommunikációs igazgatósága csütörtökön az MTI-vel.

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd, archív

A kormány több mint 3 év társadalmi vita és egyeztetést követően lezártnak tekinti a Liget-projekt kérdését - közölte Lázár János csütörtöki sajtótájékoztatóján.