Jelenlegi hely

Hírek

Megkezdődött az ellenzéki egyeztetés az előválasztásról csütörtökön - tudatta a tárgyaláson résztvevő nyolc párt csütörtökön közleményben az MTI-vel.

Jogerősen előzetes letartóztatásba helyezte a Győri Járásbíróság csütörtök délután a Petz Aladár Megyei Oktató Kórházban tartott kihelyezett ülésén a bőnyi lövöldözés gyanúsítottját. Gy. I.-t a Terrorelhárítási Központ átszállította a büntetés-végrehajtás központi kórházába - tájékoztatta a Győri Törvényszék szóvivője az MTI-t.

Fotó: MTI/Illyés Tibor

A Miniszterelnökséget vezető miniszter meggyőződése szerint a következő időszakban nem lesz szükség a letelepedési kötvényekre.

Fotó: MTI, archív

Rogán Antal szerint nyilvánvaló, hogy Juhász Péter, az Együtt alelnöke „Portik Tamás elítélt bűnöző samesza”, rendszeres kapcsolatot tartanak és összejátszanak azért, hogy lejárassák.

Terjedelmes beszélgetést közölt a Demokrata főszerkesztőjével, Bencsik Andrással a mediapiac.com honlap. A Lampé Ágnes által készített interjúban szó esik a Népszabadság-ügyről, a sajtószabadság helyzetéről, Simicska Lajosról, Habony Árpádról és Rogán Antalról is.

Fotó: MTI, archív

Az MSZP-frakció törvénymódosítást nyújt be az Országgyűlésnek a tankötelezettség korhatárának 16-ról 18 évre emelése érdekében - közölte az Országgyűlés kulturális bizottságának szocialista alelnöke csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón.

Fotó: MTI, archív

Németh Szilárd, a parlament nemzetbiztonsági bizottságának fideszes alelnöke arra szólította fel csütörtökön az MSZP-t, a DK-t és a Jobbikot, hogy fejezze be a terrorelhárítók munkájának akadályozását.

Fotó: MTI/Krizsán Csaba, archív

Stabil a szerda reggeli bőnyi lövöldözés elkövetőjének állapota, a férfit a rendőrséggel és az ügyészséggel való egyeztetés után még csütörtökön átszállíthatják a tököli rabkórházba - közölte az MTI érdeklődésére a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház orvos igazgatója.

Fotó: MTI/Kovács Tamás

Megtévesztés, ha valaki összemossa az illegális bevándorlót a letelepedési kötvényt vásárlóval - mondta a Fidesz frakcióvezetője a Kossuth Rádió 180 perc című csütörtök reggeli műsorában.

Fotó: MTI, archív

A magyarokat és Magyarországot védi, a nemzeti identitás „védőeszköze” az alaptörvény-módosítás - mondta a Fidesz-frakció szóvivője csütörtökön az M1 aktuális csatornán.