Jelenlegi hely

Hírek

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Tisztességes, fair megállapodást kell kötnie az EU-nak Nagy-Britanniával, ennek hiánya végzetes gazdasági következményekkel járna az unióra - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Fiatal- és családellenesnek nevezte a baloldal politikáját Selmeczi Gabriella, a Fidesz országgyűlési képviselője, a parlament népjóléti bizottságának elnöke szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.

Fotó: MTI, archív, illusztráció

A mezőgazdaság szempontjából 2016 a rekordok éve volt, ugyanis a magyar agrárium a foglalkoztatásban, a termelésben és az exportban is kifejezetten jól teljesített - mondta a földművelésügyi miniszter az M1 aktuális csatornán.

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Az Alapjogokért Központ igazgatója szerint vissza kellene térni az 1951-es genfi menekültügyi egyezmény eredeti értelméhez.

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Hiteltelenek az ellenzéki pártok, mert folyamatosan az ellenkezőjét teszik annak, amit mondanak - fogalmazott Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezetője a TV2 Mokka című műsorában.

Egy legendává vált műsort nem lehet megszüntetni, ha le is veszik valamiért a képernyőről, akkor megint utat tör magának. Régi, televíziós bölcselkedés ez, és mintha csak igazolni akarná az élet: ezentúl minden hétfőn este fél kilenckor jelentkezik a Sajtóklub az Echo TV-n.

Fotó: MTI, archív, illusztráció

A Fidesz szerint Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke kormányon a háziorvosi ellátást is leépítette, több száz településen pedig meg is szüntette.

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Megrendülését és együttérzését fejezte ki Orbán Viktor miniszterelnök abban a levélben, melyet Olofsson Placid atya halála kapcsán írt Várszegi Asztrik pannonhalmi bencés főapátnak, illetve a gyászoló közösségnek - tájékoztatta Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke az MTI-t.

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Online előválasztást javasol az általa demokratikusnak tartott pártok számára a Magyar Liberális Párt, hogy ennek során válasszák ki 106 képviselőjelöltjüket illetve a közös miniszterelnök-jelöltet.

Fotó: ShutterStock.com, illusztráció

Lezárult a Védőháló a családokért projekt, amelynek keretében családokat segítő civil szervezeteket támogattak - jelentette be Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere és Novák Katalin család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkár Budapesten, sajtótájékoztatón.