Jelenlegi hely

Hírek

Fotó: MTI, archív

Farkas Örs politikai elemző szerint - mivel a közhangulat az elmúlt egy évben sem változott egy radikális kormányváltás irányába - egyes baloldali pártok inkább csak saját kompetenciájuk igazolására törekednek a 2018-as választáson.

Fotó: MTI, archív

Ma egy város vezetésének legfontosabb feladata, hogy biztosítsa a helyben boldogulás lehetőségét a fiataloknak - jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter hétfőn este Hódmezővásárhely-Batidán.

Fotó: MTI, archív

A Fidesz szerint a szocialisták teljes amnéziában szenvednek, ők emelték fel a rezsit, míg a Fidesz rezsicsökkentést hajtott végre.

Fotó: MTI, archív

A Fidesz szerint Szél Bernadett és pártja, az LMP Soros György érdekeit szolgálja, ezért az ellenzéki képviselő nem vehet részt egy olyan nemzetbiztonsági bizottsági ülésen, amely a Soros-tervvel foglalkozna.

Fotó: MTI, archív

Az MSZP szerint valódi rezsicsökkentésre van szükség, mert a Fidesz legalább másfél millió ember rezsijét emelte fel. A szocialisták egy alapcsomagot javasolnak bevezetni minden magyar állampolgárnak a víz-, a gáz- és az áramszolgáltatásra.

Fotó: MTI, archív

A Magyar Szocialista Párt, a Párbeszéd és a Magyar Liberális Párt – Liberálisok vezetői a mai napon megerősítették azon szándékukat, hogy közösen indulnak a 2018-as országgyűlési választásokon és közösen támogatják Karácsony Gergely miniszterelnök-jelöltet – adták hírül a Liberálisok honlapján.

Fotó: MTI/Bruzák Noémi

Idén újabb 117 mentőautót szerez be a kormányzat - jelentette be az emberi erőforrások minisztere az Országos Mentőszolgálatnál tartott sajtótájékoztatóján, melyet abból az alkalomból tartott, hogy hétfőn 20 új mentőautó állt forgalomba.

Fotó: MTI, archív

A Demokratikus Koalíció EP-képviselője arra szólította fel az egyházakat, hogy ne avatkozzanak bele a politikai életbe, a választási kampányba.

Fotó: MTI, archív

Február végéig adhatják be - az ország bármelyik kormányablakában, személyesen - kárrendezés iránti kérelmüket a Czeglédy-ügy károsultjai, akik 2017. május 1. és június 30. között a Human Operator Zrt. közreműködésével végeztek munkát, de fizetésüket nem kapták meg - jelentette be hétfőn Szombathelyen, sajtótájékoztatón Harangozó Bertalan Vas megyei kormánymegbízott.

Fotó: MTI, archív

Valamennyi RMDSZ-es vezetésű Maros megyei önkormányzat támogatást nyújt a vízzel elárasztott, majd 2014-ben összeomlott bözödújfalusi katolikus templom újjáépítéséhez - írta hétfői számában a Krónika című erdélyi magyar napilap.