Egy kis fantáziával és tehetséggel a legunalmasabb köztereket is fel lehet dobni: csak néhány ötletes kültéri szoborra van szükség.

Kezdjük rögtön a magyar fővárossal: ez az óriás – Hervé-Loránth Ervin alkotása – például a budapesti Gresham-palota közelében volt látható.


(Fotó)

A kairói repülőtér gyöngye a következő szobor – Smaban Abbas műve -, amely láthatóan ellenáll a gravitációnak.


(Fotó)

Az alábbi kompozíció a japán Yabuuchi Satoshi fejéből pattant ki, és a „Kövesd a nyulat!” címet viseli.


(Fotó)

A Dél-Ausztráliában található Adelaide közkedvelt bevásárlóközpontjának környékét ilyen vidám kis malacok teszik méginkább szerethetővé:

Fotó: pinterest.com


(Fotó)

Az alábbi, segítőkész villanyszerelőről azt sikerült kiderítenünk, hogy valahol orosz nyelvterületen menti már jó ideje a villanyoszlopon ragadt kismacskát, ám különböző források különböző városokat jelölnek meg „lakhelyéül”.


(Fotó)

Georgia Gerber bronzszobrokat készít mind emberekről, mind állatokról, elsősorban életnagyságban, s ez a két szerelmetes kisnyuszi valahol Washington államban koptatja a lépcsőket.


(Fotó)

Meggyőző bizonyítékot nem találtunk arra, hogy az alábbi installáció Oroszországban van, hiszen az ezt állító klikk-vadász blogok láthatóan egy az egyben másolják az egymástól vett tartalmat. Mindenesetre figyelemfelkeltő az ötlet!


(Fotó)

Ez a testhiányos gondolkodó a stuttgarti egyetem előtt készteti filozofálgatásra nap mint nap a diákokat.


(Fotó)

Ez a steampunk légy a bulgáriai Gabrovo városában szállt be a „Humor és Szatíra Házába”.


(Fotó)

demokrata.hu