Fotó: www.facebook.com/kapas.boglarka

Idén is Erdélyben töltődik föl Kapás Boglárka. Erről tanúskodik az a néhány fotó, amit a sikeres magyar sportoló a napokban osztott meg hivatalos Facebook-oldalán.

„Van egy kedvenc helyem a világon, itt tudok a legjobban kikapcsolódni, feltöltődni” – kommentálja Bogi a Fogarasi-havasokban készült fényképét.

Mindig jó érzéssel tölt el itt lenni, főként, ha arra gondolok, hogy Édesanyám is sok időt töltött ezeken a dombokon gyermekkorában. Remélem, nektek is van ilyen kedves emlékeket őrző helyetek.😊

Gepostet von Kapás Boglárka am Freitag, 25. August 2017

„Mindig jó érzéssel tölt el itt lenni, főként, ha arra gondolok, hogy édesanyám is sok időt töltött ezeken a dombokon gyermekkorában. Remélem, nektek is van ilyen kedves emlékeket őrző helyetek” – írja egy másik képénél.

A Magyar Hírlapnak két évvel ezelőtt azt nyilatkozta az úszó, hogy a Kolozsvártól nem messze élő apukáját is rendszeresen meglátogatja.

„Ott nagy a csend, teljes a nyugalom, remélem, teljesen feltöltődve jövök majd haza” – fogalmazott akkor.  

Boglárka tavaly szerelmével, az úszósportban szintén jeleskedő Telegdy Ádámmal kirándult a keleti végeken. Az ezt igazoló fotón az ölelkező pár háta mögött a Tordai-hasadék látható.

(szd)