LIFE SITE NEWS

A radikálisan liberális Doug Jonest választották meg Alabamában az amerikai szenátus tagjának. Három fő támogatója George Soros, a Saul Alinsky által inspirált Obama/demokrata párti közösségszervező gépezet (amit szintén Soros támogat) és a republikánus párti establishmentet vezető és Trumpot nagyon utáló RINO (Republican In Name Only, vagyis „csak nevében republikánus”), Mitch McConnell. 

Fotó: MTI/AP/John Bazemore, szerk.


Fotó: MTI/AP/John Bazemore, szerk.

Jonesnak esélye nem lett volna legyőzni Roy Moore-t e hatalmas pénzbeli támogatás nélkül. Doug Jonesban semmi nincs, ami lelkesíthetné a választókat. 

Alabama népét átverték és nem egy olyan embert választottak meg szenátoruknak, aki képviselte volna igazi érdekeiket. 

De ennél még rosszabb, hogy mi lesz ennek az eredménye. Jones nagyon el lett kötelezve Sorosnak, ami azt jelenti, hogy szenátorként minden esetben úgy fog szavazni, ami Soros „Új Világrendjét” mozdítja elő. 
Jones „Soros bábúja” lett. 

A szenátusban alig van már republikánus többség, vagyis Trump konzervatív belpolitikai programja veszélyben van. 
De nem csak Amerika, az egész világ veszélybe került, holott egyetlen szavazat óriási különbség lett volna. 

Nem értem, miként úszhatja meg Soros oly sok országban gonosztetteit. Miért nem tartóztatták már le? – kérdi a szerző. – Vagy legalább miért nem ostorozták nyilvánosan politikai és más vezetők, hogy a nép megértse, milyen veszélyes Soros és politikai szabotőrei hatalmas serege a demokráciára és a szabadságra nézve? 

Soros még a katolikus egyházban és a Vatikánban is nagy befolyást szerzett, állítja a cikk.

Lovas István