Jelenlegi hely

Soros érdekszférája: valutaspekuláció, színes forradalom, szabad drogértékesítés

SPUTNIK NEWS

George Soros hosszú ideje manipulálja az egyes országok valutáit és avatkozik be az EU és más országok belügyeibe, jelentette ki interjújában Mario Sommossa olasz politikai kommentátor a Sputnik News orosz hírügynökség angol nyelvű portáljának. Hozzátette: a Nyílt Társadalom Alapítványok szabad kábítószer-kereskedelmet is propagálnak.

Az EU-ban izzó gazdasági válság számos olyan civil, azaz úgynevezett nem kormányzati szervezet megszületését eredményezte, amelyet haszonélvezőik azért hoztak létre, hogy közvetett gazdasági és politikai profitot zsebeljenek be a „humanitárius tevékenységek” ködfala mögött. George Sorosnak és Nyílt Társadalom Alapítványainak a manipulációi fényes példái az ilyen tevékenységeknek, mondta Mario Sommossa.

Az olasz politikai kommentátor ezután részletesebben ismertette Soros valutaspekulációs tevékenységét, majd elmondta, Soros Nyílt Társadalom Alapítványai a szabad drogkereskedelem egyik fő támogatói. Ugyanakkor Soros létrehozta saját civil szervezeteit, amelyek a migránsokkal és az emberjogi védelemmel foglalkoznak. Ugyanez a spekuláns több százmillió dollárt fektetett az amerikai Demokrata Párt választási kampányaiba.

De ahhoz, hogy felfogjuk, milyen úton jár, emlékezni kell arra, amit a CNN amerikai tévéhálózatnak egy korábbi interjújában elmondott. Mégpedig arra, hogy ő finanszírozta az ukrajnai Euromajdan forradalmat azért, hogy egy Amerika-barát „juntát” ültessen hatalomba. Ugyanabban az interjúban kijelentette azt is, hogy hasonló műveleteket hajtott végre Grúziában, Kirgizisztánban, Burmában és Iránban.

Lovas István