BREITBART

Fotó: shutterstock.com/Adrin Shamsudin

Egy magát Forradalmi Szeretet Projektnek nevező, szélsőbaloldali csoportokkal együttműködő szervezet forgatókönyveket osztogatott szét, amelyekben meg van adva, milyen szavakat kell használni a városházán összegyűlő embereknek.
A forgatókönyv szóról szóra rögzíti, mivel kell vádolni a Trump-kormányt.

Például idegengyűlölettel, rasszizmussal és iszlamofóbiával. Arra kéri az aktivistákat, hogy ezekkel a szavakkal kérjék képviselőiket, hogy és támogassák azon törvénytervezeteket, amelyek útjába állnak Trump bevándorlási és határbiztonsági programjainak, és az elnök bevándorlásgátló törvényeit erőteljesen ítéljék el.

A forgatókönyvben megtalálható a kapcsolatfelvételi információ két olyan csoporthoz, amelyeket „George Soros komoly pénzzel támogat”, név szerint megadva a kapcsolati személyeket.

Egyikük Avideh Moussavian, aki a Nemzeti Bevándorlási Jog Központjában (National Immigration Law Center) dolgozik, a másikuk Deepa Iyer, a Társadalmi Bevonás Központjának (Center for Social Inclusion) munkatársa.

A forgatókönyv pontosan ismerteti a „beszédtémákat”.

Például azt, hogy a felszólaló személynek ezt kell mondania:

„Trump elnök parancsai mindegyike azon hamis előfeltételen alapul, hogy a bevándorlók veszélyt jelentenek ránk nézve. Ezek gyűlöletteljes támadások nem csak az újonnan érkezőkre, vagy akik be akarnak lépni az Egyesült Államokba, de azokra nézve is – beleértve az amerikai állampolgárokat –, akik családjukat itt nevelték fel, éveken át adót fizettek, és akik hatalmas áldozatokat tettek hazájukért.”

Lovas István