„Picike” leleplezés: a Clinton–Rothschild–Soros-kapcsolat

THE GOLDWATER

Az Egyesült Államokban az információs szabadságról szóló törvény nevében a Goldwater „úttörő” jellegű információhoz jutott.Huma Abedinnel kapcsolatban kérték az információt, és amit kaptak, az „több, mint amit a világ kezelni tud”, és abból kiderül, hogy széleskörű kapcsolatok állnak fenn a Clinton család és több ismert globalista között. (Huma Mahmood Abedin Clintonné elnökválasztási kampányának alelnöke volt. 2009 és 2013 között a külügyminiszter Clintonné stábjának helyettes vezetőjeként dolgozott.)

Ezek között vannak olyan dokumentumok, amelyek azt mutatják, hogy Hillary Clinton és George Soros 2012-ben kapcsolatban álltak egymással, és hogy Rothschildnak milyen befolyása volt a külügyminisztériumban, illetve milyen szívélyesen gügyögtek egymással e-mailjeikben. A Goldwater ezeket ismerteti három részben. Most az első adag jelent meg.

Csakhogy mi történt? Ha a felsorolt dokumentumcsoportot megnevező kapcsolati linkek közül rákattintunk a Hillary/Soros Connection 2012-re, akkor az jön ki, hogy a vonatkozó leveleket eltávolították. A szívélyes Rothschild–Hillary levélváltások viszont ott vannak.

Ígéret olvasóinknak: ha észrevesszük, hogy a Hillary–Soros-levelek ismét elérhetőek lesznek, ismertetjük őket.

Lovas István