A First Lady hivatala kapcsolatba lépett az amerikai titkosszolgálattal, miután Peter Fonda – Jane Fonda öccse – a Twitteren az elnöki pár fiának, Barronnak elrablásáról írt.

Szerdán Fonda egy időközben törölt üzenetben azt írta: „Ki kéne szakítanunk Barront az anyja karjaiból, bezárnunk egy pedofilokkal teli ketrecbe, és aztán várnunk, vajon kiáll-e [Melania Trump] az ellen a hatalmas f*szfej ellen, akihez feleségül ment”.

Barron Trump 12 éves.

Képernyőfotó: breitbart.com

Az Oscar-díjra is jelölt Fonda rendszeresen aggresszív kirohanásokban szidja a Twitteren az amerikai elnököt és kormányának tagjait. Kedd éjjel éppen így elmélkedett: „Meg akarjátok állítani ezt a kib*szott szörnyeteget? Tényleg meg akarjátok állítani ezt a hatalmas s*ggfejet? Legyen kilencvenmillió ember az utcákon az egyik hétvégén! Ezek a republikánus f*szfejek mind benne vannak! A s*ggfej-főnök örül, hogy mindannyian idegesek vagyunk. Még ennél is dühösebbeknek kell lennünk ezekre a republikánusokra”. Ám felhívta a figyelmet, hogy úgy kell tűnnie, mintha a tüntetések spontán – és nem az ő felhívására – szerveződnének, mert nem akarná, hogy lázadás szervezéséért letartóztassák.