A Jobbik kormányra kerülése esetén az emberek valódi problémáival akar foglalkozni, és „nem csupán a Soros-tervtől, de az Orbán-tervtől is megvédi Magyarországot” – jelentette ki az ellenzéki párt elnöke szerdán a Heves megyei Pétervásárán.

Vona Gábor szerdán azt írta ki Facebook-oldalára fórumos képeit megosztva, hogy: „Nagyon jó látni, hogy egyre többen bíznak bennünk. Kormányváltást MOST!” Ez az MTI-fotó szerdán készült Pétervásárán. 

Vona Gábor a helyi művelődési ház színháztermében tartott lakossági fórumon kiemelte: bár számukra is Magyarország biztonsága az első, az április 8-i választás igazi tétje nem az, hogy „bevándorlóországgá válunk-e, hanem hogy kivándorlóország leszünk-e”. Orbán Viktor és politikája elől ugyanis a magyar fiatalok külföldre menekülnek, a kint élők pedig nem térnek haza, noha mindannyian szeretnének itthon boldogulni – tette hozzá.

Mint mondta, aki hisz a számmisztikában, annak beszédes a szavazás dátuma és az 1848-as szabadságharc évszámának egybecsengése. Hozzátette, talán most is „valami forradalmi dologra volna szükség” a változáshoz, mert az ország jelenleg rossz irányba halad.

MTI

Egyre inkább érződik a kormányváltó hangulat! Tegnap Békésen és Mezőberényben Samu Tamás Gergővel tartottunk…

Gepostet von Vona Gábor am Mittwoch, 14. März 2018