Technópártiságukat próbálják bizonygatni az ellenzéki képviselők némi szimpátiát remélve.

Olvasónk hívta fel a figyelmet rá, hogy a szürreális sajtótájékoztatók és a matematika nagymestere, Gyurcsány Ferenc a Több Technót a Parlamentbe – Választások 2018 hivatalos after eseménynél próbálta magára felhívni a figyelmet. 

Egyetértek. Nem ártana már az országnak egy stílusváltás:)

– írta a bukott miniszterelnök. Az eseménynél azonban nemcsak Gyurcsány próbálja kelletni magát, hanem az ellenzék több képviselője is igyekszik megmutatni magát. Ott vigyorog például a sípoló Juhász is, aki megkapó fotót posztolt magáról az esemény hírfolyamába, írásával tanúbizonyságot téve komolyan vehetőségéről:

Már korábban, éveken át tanulmányoztam azt a világot, ahol a GDP 20%-át a techno adta, és bejött. Igaz, hogy a maradék 80% goából származott. Veletek vagyok a mindennapokban is!

De itt tobzódik Vágó Gábor, az LMP kackiás bajszú nagy visszatérője is, aki azt az elmés megállapítást osztotta meg a nagyérdeművel, hogy:

Az igazi hatalom nem a kétharmad, hanem a négynegyed.

– utalva a szervezők korábbi mottójára a négynegyedes zenei alapok kapcsán. Az esemény szervezője a Több technót a parlamentbe nevű, magát komolynak mutató, ám inkább humoros oldal, aki kiáltványban szólította fel a pártokat, foglaljanak állást a techno kérdésében. 

Mi, a Több Technót a Parlamentbe mozgalom alapítói és szimpatizánsai, felszólítjuk a 2018-as országgyűlési választásokon induló politikai pártok képviselőit, hogy haladéktalanul valljanak színt technóügyben!

Csak azt furcsálljuk, hogy a fiatalságát hirdető Momentum még nem vetette rá magát a hozzájuk tökéletesen passzoló lehetőségre. A nagy öreg Fletó csúnyán beelőzte Fegyőréket. 

Gyurcsány legutóbb tegnapi székesfehérvári lakossági fórumán kente el a lila alakulat száját, amikor a Momentum Mozgalom helyi országgyűlési képviselőjelöltje, Pintér András Gábor a Momentum szerepéről kérdezte a DK elnökét. Gyurcsány Ferenc úgy válaszolt: egyik oldalról szükség lenne a baloldal felrázására, ám a Momentumnak ma minden bizonnyal azért kell küzdenie, hogy a parlamentbe jutási küszöböt teljesítse, egyéniben pedig „egy megveszekedett körzetet” sem tudnak nyerni.

demokrata.hu