Gulyás Márton, a Soroshoz köthető hivatásos provokátor felvette a kapcsolatot antifasiszta-anarchista rohamosztagokkal, amelyek egyszer már lángokba borították Hamburgot. Most Budapest következhet. A Ripost információi szerint a szombati nagytüntetésen a csalódott ellenzékiek elkeseredettségét kihasználva fognak törni-zúzni a fővárosban.

Fotó: MTI/Mónus Márton



Gulyás korábban már tartott egy főpróbát, ahol a füttyös, nőverő Juhász Péter társaságában Röszkén a kerítéshez vonult, hogy a hírhedt erőszak-szervezet vezetőivel együtt felmérjék egy erőszakos demonstráció és provokáció lehetőségét. Az anarchisták fekete-vörös zászlaja alatt menetelő, csuklyák mögé rejtőző antifa-kommandósok voltak azok is, akik néhány hónapja egy G20-találkozó alkalmából felgyújtották Hamburgot – emlékeztet a Ripost.

Az antifák „Üdv a pokolban” címmel meghirdetett akciója során több száz autót locsoltak le benzinnel, majd gyújtottak fel, utcák tucatjaiban törték be a kirakatokat, valamint rendőrökre támadtak, akik közül többen súlyosan megsérültek. Ezekkel vette fel a kapcsolatot Gulyás Márton, akit már többször előállított a rendőrség. Festékkel próbálta leönteni a Sándor-palotát, az Állami Számvevőszék épületét pedig sikerült is lelocsolnia. 

A cél ugyanaz, mint Hamburgban, törni-zúzni, anarchikus állapotokat teremteni, kihasználva a demokratikus választásokon csúfosan leszerepelt ellenzékiek elkeseredettségét. A tudatos provokáció fedőneve WELCOME TO HELL IN HUNGARY, azaz ÜDV A POKOLBAN MAGYARORSZÁGON – utalva a hamburgi erőszak mottójára – írja a hírportál.

A Ripost olyan képernyőképeket közölt, amelyek azt bizonyítják, hogy a rohamosztagosok könnygáztámadásra is készülnek, elvégre fő céljuk a rendőrség hergelése, hogy aztán telesírhassák a nyugati liberális sajtót, diktatúrát kiáltva. A rendőrök azonban már bizonyítottak: a 2017-es CEU-s tüntetéseken hiába provokálták őket (valaki még meg is pofozta egyiküket), nem alkalmaztak erőszakot, nem süllyedtek le a tüntetők szintjére. A Vadhajtások ezzel kapcsolatban arra kértek mindenkit, hogy ne üljön fel a provokációnak, ne menjen ki a tüntetésre, mert Gulyás Mártonéknak éppen ez a céljuk: felhergelni a tömeget, polgárháborút kirobbantani, hogy aztán Ukrajna sorsára jussunk.

Az akciókat filmre veszik, s ha sikerülne egy rendőrt kihozni a sodrából, a felvételt nyomban közzéteszik a világhálón, rendőri erőszak, zsarnokság, terror Magyarországon címmel. A történtek fényében most nyernek igazi értelmet Gulyás Márton korábbi fenyegető szavai: „Ha a kormány nem tér jobb belátásra. akkor fel fogjuk bontani az együttműködést az államhatalommal. Fel kell készülni a blokádokra, épületfoglalásokra, közterületek elfoglalására!”

A tüntetésen egyébként a Magyarországot gyalázó Rékasi Zsigmond is részt vesz.

A bizonyító erejű képernyőfotók a Ripost cikkében tekinthetők meg.

demokrata.hu