Vona Gábor hiába próbálja, már nem tudja levakarni magáról az igazságot – írja a Fidelitas közleményében.

A Fidelitas Kerítésbontók című vándorkiállításának nyíregyházi állomásán pénteken jobbikosok jelentek meg, és lefestették azt a plakátot, amely arra hívja fel a figyelmet, hogy Vona Gábor arról beszélt: „a kerítés, az egy hatalmas bukás. A kerítés alkalmatlan Magyarország megvédésére”.

A Jobbik hiába próbálja festékkel eltüntetni az igazságot, már nem tudják levakarni magukról azt. Ma már mindenki tudja róluk és Vona Gáborról, hogy nem lehet rájuk számítani az ország védelmében, megakadályozták a migránsok betelepítését tiltó alkotmánymódosítást és a hatalomért és pénzért összeborultak azokkal, akik bevándorlóországgá akarják tenni a hazánkat – írja Böröcz László, a Fidelitas elnöke.

A Fidelitas folytatja a Kerítésbontók című plakátkiállítását, mert az ország minden megyéjében meg szeretnénk mutatni az ellenzéki politikusok kerítésbontós nyilatkozatait és azt, hogy ha április 8-án az ellenzék kerül hatalomra, akkor lebontják a kerítést, beengedik a migránsokat és ezzel tönkre teszik a magyar fiatalok jövőjét – zárul a közlemény.

OS