Szél Bernadett futósorozatában látja a kormány- és korszakváltás zálogát.

Fotó: MTI/Mónus Márton

Az LMP miniszterelnök-jelöltje egy hete futásra szólította fel híveit a Margitszigeten, az első alkalmat sikeresnek ítélte meg, így futósorozatba kezd. „Március 7-én szerdán 18 órakor mindenkit várok a Margitszigeten, a futókör elején, és tegyünk meg együtt 2 kört a változásért!” – írta a Magyarország, mozduljunk meg együtt! című Facebook-eseménynél. „Mozduljon benned a szél!” – írta frappánsan az egyik hozzászóló a meglepő kezdeményezéshez.

Várok mindenkit, aki szeret futni, és azt is, aki csak szeretett volna, de hiányzott neki egy jó társ – – én szívesen leszek. 🙂

– kínálta fel magát az LMP társelnöke. Megosztott néhány képet és videót a nagy kormányváltó futásról, ezek alapján jóindulattal voltak mondjuk tízen az eseményen.

Ez az LMP-nél, úgy látszik, már komoly tömegnek számít, ugyanis a nagy sikerre való tekintettel Szél Bernadett már meg is hirdette a következő futónapot Magyarország, mozduljunk meg együtt 2 címmel. 

„Legközelebb március 18-án vasárnap 13 órakor várok mindenkit a Margitszigeten, a futókör elején, hogy újra megtegyünk együtt 2 szigetkört – a változásért!” – írta a Szél-kormányról ábrándozó politikus.

Magyarország, mozduljunk meg együtt!

Nem kérdés, április 8-án mindenkinek mozdulnia kell. A következő margitszigeti közös futás időpontja: március 18., 13:00. Részletek: http://www.facebook.com/events/383781832089008/A változás magunkban kezdődik!

Gepostet von Szél Bernadett am Sonntag, 11. März 2018

Az első futást összefoglaló, kedvcsinálónak szánt videóban a korszakváltást sürgető Szél Bernadett kijelenti:

mind a négy sarkából ki kell forgatnunk ezt az országot

A politikus ígéretet tesz arra is, hogy a választásokig minden héten szerveznek majd ilyen futást annak érdekében, hogy minél többen tudjanak hozzájuk csatlakozni.

demokrata.hu