Az április 8-i választások után vagy a Fidesz–KDNP alakít ismét kormányt, vagy matematikailag lehetséges a totális ellenzéki összefogás győzelme a hódmezővásárhelyi mintára, ami egy olyan vegyes társaságot eredményezne, amilyet még nem látott a világ: a káoszkoalíciót. A Demokrata az olvasók tájékoztatására sorra veszi, kik azok a személyek, akiknek ebben a nem kívánt helyzetben vezetniük kellene az országot, és mi következne ebből. Bár első pillantásra úgy tűnhet, ez egy rossz vicc, mi nem annak szántuk. Hanem figyelmeztetésnek.

  • Miniszterelnök: Karácsony Gergely, Vona Gábor, Szél Bernadett – talán rotációban, hetente, naponta vagy akár napszakonként: délelőtt Karácsony, délután Vona, este Szél.
  • Nemzetegyesítésért és egyházpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes: Gyurcsány Ferenc
  • Belügyminiszter: Gergényi Péter – a 2006-os események idején már bizonyított
  • Kulturális és oktatási miniszter: Szanyi Tibor – professzor
  • Oktatásügyi államtitkár: Dúró Dóra – tud olvasni
  • Felsőoktatási kormánybiztos: Kunhalmi Ágnes – egyetemi hallgató
  • Kulturális államtitkár: Kelemen Anna filmművész
  • Sportügyi államtitkár: Fekete-Győr András – nolimpikon
  • Egészségügyi államtitkár: Horváth Ágnes – a Liberálisoknak is jár valami
  • Családügyi és ifjúsági államtitkár: Juhász Péter – belülről ismeri a családi konfliktusokat
  • Hadügyminiszter: Toroczkai László – a Jobbik alelnöke, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom alapítója
  • Földművelésügyi miniszter: Hadházy Ákos – földbirtokos
  • Vidékfejlesztési miniszter: Gulyás Mártonmert miért ne?
  • Roma felzárkóztatásért felelős államtitkár: Zagyva György Gyula – lélekbúvár
  • Pénzügyminiszter: Simicska Lajos – mert „ért a pénzhez”
  • A Magyar Nemzeti Bank elnöke: Czeglédy Csaba a kormányalakítással egy időben jogerősen fölmentik
  • A Magyar Nemzeti Bank 1. alelnöke: Simon Gábor – jogerősen fölmentve
  • A Magyar Nemzeti Bank 2. alelnöke: Hagyó Miklós – jogerősen fölmentve
  • A Magyar Nemzeti Bank 3. alelnöke: Szegedi Csanád – jár a fájdalomdíj
  • Külügyminiszter: Niedermüller Péter – Brüsszelben szeretik
  • Külügyi államtitkár: Ujhelyi István – Botka barátja
  • Igazságügyminiszter: Magyar György – a „bűnözők reménysugara”
  • Egészséges életmód- és természetjárásügyi államtitkár: Volner János – bozótharcos
  • Tárca nélküli miniszterek: a káoszkoalíció 2. vonalának tagjai, felső létszámkorlát nélkül
  • Országos rendőrfőkapitány: Bene László – mert megérdemli
  • Köztársasági elnök: Soros György – jó ember és nagy Magyar

A káoszkormány első intézkedései

– Magyarország kormánya azonnali hatállyal lebontatja a határkerítést, ezzel egy időben a költségvetésből felújított kastélyokat a beáramló menekültek rendelkezésére bocsátja. A parlament törvényt alkot a „migráns” szó használatának tilalmára. Kizárólag a „menekült” szó használható.

– Toroczkai László hadügyminiszter bejelenti, hogy Magyarország az erdélyi székely autonómia elszabotálása miatt hadat üzen Romániának. Megkezdik a 30 év alattiak kötelező besorozását. Niedermüller Péter külügyminiszter ezt követően Aradra utazik, és ott barátsági szerződést ír alá a román vezetőkkel. Engesztelésül hozzájárul ahhoz, hogy Debrecent és térségét 99 évre Romániához csatolják.

– A magyar kormány újra eladja a vízműveket, a gázműveket és az elektromos műveket. A vevőknek évi 15 százalékos profitot garantál a költségvetés terhére.

– A kormány 40-ről 50 szolgálati évre eme­li a nők nyugállományba vonulásának alsó határát.

– A Magyar Nemzeti Bank olyan államkötvényeket bocsát ki a nemzetközi pénzpiacokon kizárólag külföldi befektetők számára, amelyek kamatlába évi 28%. Az úgynevezett „Sikerkötvények” bevételét a kormányzat a Nyílt Társadalom Alapítvány, illetve a hozzá kötődő független civilszervezetek támogatására, valamint 60 évre titkosított offshore számlák feltöltésére fordítja.

– Magyarország kormánya nagy összegű, de szintén 60 évre titkosított hitelszerződést köt az IMF-fel.

– Magyarország a román hadüzenet miatt elhidegült NATO támogatásának reményében besorozott századait a román határról a baráti Ukrajna oroszországi határaihoz vezényli.

– A káoszkormány eltörli a kötelező tantervet, és kijelenti, hogy minden tanár azt tanít, amit akar. A diákoknak megadják a tanárok osztályzásának jogát. Amelyik tanár közepesnél gyengébb osztályzatot kap, elbocsátják állásából.

– Az iskolai vadkenderszívás tilalmát a családügyi és ifjúsági államtitkár végleges döntéséig felfüggesztik. Az ügyben illetékes államtitkár szóvivője kijelenti, hogy a végleges döntést csak több éven át tartó tudományos vizsgálat alapozhatja meg.

– A magyar óvodapedagógusok számára előírják, hogy a kislányoktól a babát, a kisfiúktól a játékautót vegyék el. Ezentúl csak a kislányok játszhatnak játékautóval és a kisfiúk babával, kivéve, ha a kislányok kisfiúnak tartják magukat, vagy a kisfiúk kislányoknak. Ebben az esetben rózsaszínű plüssmacikat kell alkalmazni.

– Magyarországra az első hónap végéig 13 ezer 718 illegális migránsot toloncolnak ki Németországból, akiknek teljes ellátására, az uniós irányelveknek megfelelően, havonta fejenként 2 millió 500 ezer forintot fordítanak. A kiemelt támogatás ellen tüntető kisnyugdíjasokat a rendőrség a belügyminiszter utasítására vízágyúval kergeti szét.

– Vona Gábor miniszterelnök bejelenti a János Zsigmond-tervet, amelynek keretében a kormány vallási türelmet hirdet. Ezt követően felavatják Budapest első hat ideiglenes mecsetjét, amelyeket kevésbé látogatott keresztény templomokban rendeznek be.

– Kuncze Gábor miniszterelnöki főtanácsadó bejelenti, hogy a fiatal férfi migránsok által kiskorú fiúkon és lányokon elkövetett erőszakolások valójában olyan megélhetési bűncselekmények, amelyeket az otthon hiánya, valamint a befogadói közeg ridegsége váltott ki, ezért ezekben az esetekben nem az elkövetők, hanem az intoleráns közeg tagjai tehetők felelőssé.

– A balliberális médiában az „antiszemita”, a „fasiszta”, a „rasszista” és a „xenofób” kifejezések gyakoriságát is megelőzi az „intoleráns” kifejezés gyakorisága.

– A kormány meghirdeti a Mindenki Választhat Saját Identitást programot, amelynek keretében kettőről hetvenkettőre emelik az emberi nemek számát.

– Az Európai Unió plenáris ülésén az éppen soros magyar miniszterelnök bejelenti, hogy országa kész akár azonnal befogadni 500 ezer afrikai menekültet. A bejelentést az uniós képviselők felállva, dörgő tapssal ünneplik…

– A kormány a Nobel-díj mintájára megalapítja a Spinoza-díjat, amelynek keretében 100-100 millió forintot adományoz egy független testület évente legföljebb három személynek, akik kimagaslóan sokat tettek a kölcsönös megértésért. Az első három díjazott Vona Gábor, Heller Ágnes és Konrád György lesz.

– Az Amnesty International legfrissebb listája Magyarországot a „hihetetlenül szabad” és a „fantasztikusan demokratikus” kategóriába helyezi át.

– A három legnagyobb nemzetközi hitelminősítő Magyarországot befektetési szempontból az „őrülten ajánljuk” kategóriába emeli fel.

– Az első száz magyar menedékkérő család letelepedési engedély iránti kérelmet nyújt be a budapesti ausztrál nagykövetségen…

Demokrata