Bármit is ígér az ellenzéki „horror koalíció”, azonnal beengedné a migránsokat, ha kormányra kerülne.


Fotó: MTI, archív, illusztráció

Bármit is ígér az „egyesült ellenzék”, ha a most formálódó „horror koalíció” nyerne, egész biztosan engedne az európai uniós és nemzetközi nyomásnak, vagyis beengedné a bevándorlókat – hangsúlyozta a hirado.hu által szemlézett elemzésében Morvai Krisztina független európai parlamenti képviselő.

Morvai Krisztina újabb videós sajtóközleményében a beszámolt, hogy a márciusi strasbourgi EP plenáris ülésén elfogadták a 2019-es uniós költségvetés öt fő pillérét, amelyek közül legfontosabbként a migrációt emelték ki.

„Az európai adófizetők pénzének jelentős részét egyre inkább arra kívánják költeni, hogy a tömeges migrációt, a migránsok integrációját, lakhatását, étkeztetését, oktatását finanszírozzák” – számolt be az EP képviselő, aki nemmel szavazott a költségvetésre. Morvai Krisztina felhívta a figyelmet, ahogy a költségvetés tervezésének vitájának, valamennyi európai parlamenti jelentésnek a tömeges migráció, a „bevándoroltatás” áll a középpontjában.

Az „egyesült ellenzék” ígéretei kapcsán felhívta a figyelmet, hogy amint kormányra kerülne, azonnal lebontaná a határvédelmi kerítést és beengedné a migránsokat, még ha ennek most az ellenkezőjét is állítja.

A teljes szemlét IDE kattitva tekintheti meg.

(hirado.hu, demokrata.hu)