Jelenlegi hely

Belföld

2017. 01. 17.

Fotó: MTI, archív, illusztráció
08:01
Egy helyben topog a baloldal, ötletszerűen nyúlnak témákhoz - mondta a Nézőpont Intézet elemzője.

2017. 01. 16.

Fotó: Somfai Sándor/Demokrata
19:01
Egyértelmű, vannak olyan hatalmak, amelyeknek kifejezetten az a célja, hogy migránsokkal árasszák el Európát – mondta a Demokratának Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkár.
Fotó: MTI, archív, illusztráció
18:01
Csökkent Vona Gábor Jobbik-elnök népszerűsége: a megkérdezetteknek csak 19 százaléka volt jó véleménnyel róla, ezzel szemben Orbán Viktornál ez a mutató 50 százalék - közölte a Századvég.
Fotó: MTI, archív, illusztráció
17:01
Mintegy 167 milliárd forintos károkozást tárt fel a 4-es metró beruházása során jelentésében az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF).
Fotó: MTI, archív, illusztráció
16:01
Hétfőn újabb kórházi osztályokon rendeltek el látogatási tilalmat az influenzás megbetegedések miatt, több intézmény pedig jelezte, hogy kedden vezetnek be korlátozó intézkedést.
Fotó: MTI, archív
16:01
Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezetője úgy értékelte a vasárnapi szentendrei önkormányzati választást, hogy az ellenzék „sunyi koalíciója” megbukott, „az emberek nem hagyták magukat becsapni”.
Fotó: MTI, archív
16:01
A Magyar Liberális Párt elnöke arra szólította fel az ellenzéki pártokat, hogy még a Fidesz leváltásának érdekében se fogjanak össze a Jobbikkal.
Fotó: MTI, archív, szerk.
14:01
Oloffson Placid bencés szerzetest a kommunista államhatalom halálra szánta, de ő a Gulágon is hitet és reményt sugárzott, életével fontos példát adott mindenkinek - írta Balog Zoltán.
Fotó: MTI/Bruzák Noémi
12:01
Az ellenzék szükségesnek tartja a vagyonnyilatkozat-tételi rend megváltoztatását. A Fidesz úgy látja, a magyar rendszer az egyik legszigorúbb Európában, s az ellenzék nem tett le jobb javaslatot.
Fotó: MTI, archív
09:01
Szakszervezeteket, civil szervezeteket és tekintélyes szakembereket is magába foglaló széles mozgalomnak kellene összefognia a baloldalon - mondta Lendvai Ildikó.
Fotó: MTI/AP, archív, illusztráció
07:01
Az ország területén 285 határsértőt tartóztattak fel péntektől vasárnapig - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t.
Fotó: MTI, archív, szerk.
07:01
Életének 101., papságának 78. évében 2017. január 15-én, vasárnap este visszaadta lelkét Teremtőjének Olofsson Placid atya, bencés szerzetes – adta hírül a Magyar Kurir katolikus hírportál.

2017. 01. 15.

Fotó: MTI, archív
19:01
Azzal indultak, hogy ők másmilyenek. A rendszeren kívül vannak, és majd megváltoztatják a rendszert. Hogy ők majd igazságot szolgáltatnak. Ők az „új erő”, amely majd megváltoztatja Magyarországot.
Fotó: MTI, archív
13:01
Az LMP célja a kormányváltás 2018-ban és az, hogy a politika új irányt vegyen a jelenlegi és az elmúlt 25 év kormányainak politikájához képest - mondta a párt frissen megválasztott két társelnöke.
11:01
A Jobbik nyilatkozatban rögzítette, hogy a párt nem köt szövetséget a Fidesszel, illetve az MSZP-vel és a többi baloldali, liberális párttal sem a 2018-as parlamenti választáson.

2017. 01. 14.

Fotó: MTI/AP, archív, illusztráció
21:01
A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint új migrációs útvonal van kialakulóban, amely kelet felől közelíti meg az Európai Uniót.
Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt
19:01
A Jobbik jelenlegi politikája és Vona Gábor pártelnök ellen tüntettek több tucatnyian szombat este Debrecenben.
Fotó: MTI, archív, illusztráció
17:01
A jövő hétre megoldódik a fertőző agyhártyagyulladás megelőzésére kifejlesztett meningococcus B vakcina átmeneti hiányával kapcsolatos ellátási nehézség - közölte szombaton az OGYÉI.
Fotó: Demokrata, archív
15:01
A magyar kormány véleménye szerint a nem kormányzati szervezeteknek ugyanolyan átláthatósági követelményeket kell teljesíteniük, mint a politikának és a politikusoknak.
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd
14:01
Újraválasztotta az LMP kongresszusa a párt két jelenlegi társelnökét szombaton, így továbbra is Szél Bernadett és Hadházy Ákos töltik be a posztot.