Jelenlegi hely

Belföld

2017. 02. 25.

Fotó: MTI, archív
15:02
A megadott határidőig több mint 266 ezer aláírást gyűjtött össze a Momentum Mozgalom. Joggal tesszük fel a kérdést: mi is történik itt tulajdonképpen? Honnan jön és hová tart az új szervezet?
Fotó: MTI, archív, illusztráció
14:02
A némaságot hivatott feloldani a Gulág-emlékév; feladatunk, hogy emlékezzünk és emlékeztessünk a rémtettekre - emelte ki Vargha Tamás.
Fotó: MTI, archív, illusztráció
13:02
A Fidesz leváltása egy közös nemzeti érdek, mert a Fidesz egy kisebbséget képvisel, és nem a nemzeti érdeket ebben az országban - jelentette ki Szigetvári Viktor.
Fotó: Vermes Tibor/Demokrata
13:02
Az elvándorlás katasztrofális munkaerő­piaci helyzetet okozott a járásban, köztük a felerészben magyarok lakta Beregszászon is, ahol mára alig akad hadra fogható munkaerő.
Fotó: MTI, archív, illusztráció
12:02
Az illegális migrációt kéne megállítani, nem az uniós polgárokat vegzálni a határokon - mondta egy készülő EU-rendelet kapcsán Tuzson Bence.
Fotó: MTI, Máthé Zoltán
11:02
A kommunizmus bűneit Nyugaton még ma is sokan mentegetik, maga az Európai Unió is vonakodik egyértelműen elítélni - mondta Orbán Viktor.

2017. 02. 24.

17:02
Újabb három gyógyszertárat záratott be az OGYÉI, felfüggesztve a Szent Hildegárd gyógyszertár és a hozzá tartozó két fiókgyógyszertár kereskedelmi engedélyét.
14:02
Montenegrónak az Európai Unióban van a helye, az ország felkészült, hogy a közösség tagja legyen - jelentette ki Orbán Viktor kormányfő.
Fotó: ShutterStock.com, illusztráció
13:02
Folyamatosan felértékelődik az állatorvosi tevékenység - mondta az FM parlamenti államtitkára.
Fotó: MTI, archív, illusztráció
12:02
Szanyi Tibor Puch Lászlót, az MSZP volt pénztárnokát és Gyurcsány Ferencet is "gazembernek" nevezte.
Fotó: MTI, archív, illusztráció
12:02
Magyarországon nagy dolgok csak nemzeti egységgel érhetők el - hangoztatta Turi-Kovács Béla.
Fotó: MTI, Szigetváry Zsolt
12:02
Várhatóan jövő szerdai rendkívüli ülésén dönthet a 2024-es budapesti olimpiai pályázat visszavonásáról a Fővárosi Közgyűlés.
Fotó: MTI, archív, illusztráció
11:02
Hazahozzák pénteken Veronából az olaszországi buszbaleset utolsó súlyos sérültjét.
Fotó: MTI, archív, illusztráció
10:02
Speciális képzések, Kárpát-medencei körút és kutatás is szerepel a külhoni magyar családi vállalkozások éve programelemei között.
Fotó: MTI, archív, illusztráció
09:02
Szél Bernadett szerint az LMP hiteltelenné válna, ha "segítő kezet" nyújtana bárkinek, aki az elmúlt 27 év politikájának részét képezte.
Fotó: MTI, Máthé Zoltán
08:02
A miniszterelnök szavai szerint "álomgyilkosság" történt a budapesti olimpiai pályázat ügyében.

2017. 02. 23.

20:02
Napról napra kell jóvátennünk azokat a bűnöket, amelyeket a kommunizmus követett el a magyarság ellen - mondta Varga Mihály a kommunizmus áldozatainak emléknapja alkalmából.
17:02
A szerb-magyar határszakasz műszaki határzára mögött egy második védelmi vonal kiépítéséről döntött a kormány - jelentette be a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten.
14:02
Megszüntették annak a férfinak az előzetes letartóztatását, aki február közepén az M5-ös autópálya leállósávjában kamionjával elsodorta az éppen intézkedő rendőröket.
13:02
Ez a nap a riadó napja, minden demokratának azt üzenjük, hogy a Fidesz megfutamítható, a Fidesz elzavarható, 2018-ban a Fidesz leváltható – fogalmazott Nyakó István, az MSZP sajtófőnöke.