Jelenlegi hely

Soros György

Délibáb a migránskánaán

A Magyarországra érkezett, 18 évnél fiatalabb migránsok általában pontos információkkal rendelkeznek a fóti gyermekotthonról, állomásként használják az úton, s gyorsan, gyakran vacsora után továbbmennek – mondta a Demokratának Rétvári Bence.

A Sorossal kapcsolatos összeesküvés-elmélet a középpontban

THE WASHINGTON POST

Nem hinnénk, hogy nagyot tévedünk, ha azt állítjuk: a nyugati világban azok, akik tágra nyitott szemmel fürkészik, milyen vonalat kell követniük egy-egy ügyben, nem a CNN-re, a Reutersre vagy a BBC-re merednek elsősorban. Sokkal inkább a New York Times és a Washington Post az irányadó számukra. Amilyen hangot ez a két lap megüt, azt visszhangozza „puszta véletlenségből” a német, a francia, a spanyol, az olasz, stb. fősodratú sajtó.

Lehull a lepel a hazánkra támadó drogpolitikusról

Fotó: MTI/Soós Lajos

A Liberties vezetője, Dénes Balázs magyar munkahelyeket veszélyeztetve lobbizott azért a németeknél, hogy helyezzenek nyomást a magyar kormányra a külföldről finanszírozott nem kormányzati szervezetek (NGO-k) átláthatóságáról szóló törvény visszavonatása céljából. Dénes azonban nem most kezdte el űzni a hivatásos „civil aktivisták” iparágát. Az idők során a legtöbb balliberális tömörülésben – a Millától a Kendermagig – közreműködött valamilyen formában – derül ki a Figyelő cikkéből.

Karácsony Gergely Sorost védi

Fotó: MTI, Kovács Tamás

Karácsony Gergely Soros Györgyöt védi, akit a magyar emberek csatlósaival, az álcivil szervezetekkel együtt vissza akarnak küldeni Amerikába - jelentette ki a Fidesz frakcióvezetője pénteki budapesti sajtótájékoztatóján, azt tanácsolva a szocialista politikusnak: döntse el, a Magyar Szocialista Párt miniszterelnök-jelöltje, vagy Soros György magyar szóvivője. 
 

Soros a német kormánnyal zsaroltatta volna Magyarországot

Fotó: MTI, archív

Egy Soros György által támogatott, egy éve alapított európai civilszervezet a német külügyminisztériumnál próbált lobbizni a civilszervezetek működési feltételeit megszigorító magyarországi törvény ellen - jelentette a The Jerusalem Post című angol nyelvű izraeli újság honlapja pénteken.