Jelenlegi hely

sajtószemle

A Sorossal kapcsolatos összeesküvés-elmélet a középpontban

THE WASHINGTON POST

Nem hinnénk, hogy nagyot tévedünk, ha azt állítjuk: a nyugati világban azok, akik tágra nyitott szemmel fürkészik, milyen vonalat kell követniük egy-egy ügyben, nem a CNN-re, a Reutersre vagy a BBC-re merednek elsősorban. Sokkal inkább a New York Times és a Washington Post az irányadó számukra. Amilyen hangot ez a két lap megüt, azt visszhangozza „puszta véletlenségből” a német, a francia, a spanyol, az olasz, stb. fősodratú sajtó.

A Die Presse véletlenül lebuktatta a CEU-t

Die Presse

A vezető osztrák laptól természetesen a lehető legtávolabb áll, hogy rosszat akarjon George Sorosnak. Ma délutáni Soros-imádó cikkével sem ez volt a cél, de figyelmetlenségből ezt tette.

Bizonyíték: Soros támogatta az Avaazt

Miután tegnap este bemutattuk azt a kérdőívet, amely bizonyítja, hogy a Soros-támogatással működő Avaaz, a világ legnagyobb „civil” szervezete a magyar választásokba akar beavatkozni, egy ritka véletlen a kezünkbe sodorta Soros Nyílt Társadalom Alapítványának 2009. évi, 160 oldalas adóbevallását, azaz azt a dokumentumot, amely részletezi, az évben melyik civil szervezet mennyi pénzt kapott a globális spekuláns fő alapítványától.

Exkluzív: a Soros-szervezet beavatkozik a magyar választásba

Fotó: MTI, archív

Miután mi komolyan vesszük a Soros-veszélyt, igyekszünk a lehető legtöbb mozdulatukat figyelni.

A Soros-szervezet kampánya Olaszországban

Képernyőfotó: YouTube.com

A George Soros által támogatott, Avaaz nevű civil szervezet heti értesítője felsorolja, milyen ügyekben aktivizálták magukat.