Orbán Viktor

Orbán Viktor: a magyarok sohasem mondanak le a szabadságról

Kategória: 
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Európa szabadságszerető népeinek ma az a feladatuk, hogy megmentsék Brüsszelt az „elszovjetesedéstől” - mondta Orbán Viktor vasárnap Budapesten, a Kossuth Lajos téren, az 1956-os forradalom 60. évfordulóján rendezett állami díszünnepségen. A kormányfő beszédében „évezredes igazságként” azt is mondta: „fő dolgokban egység, egyebekben szabadság, és mindenekben szeretet”.

Orbán Viktor: az új egység széles és erős

Kategória: 
Fotó: MTI, archív

Az október 2-ai kvótanépszavazáson létrejött új egység felülírja a pártpolitikai határokat, és azért olyan széles, sokszínű, erős, mert az emberek érzik, hogy a magyar önállóság ismét veszélyben van - mondta Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn a parlamentben az általa benyújtott alaptörvény-módosítási javaslat vitáját megnyitva.

A parlament elé került Orbán Viktor módosítási javaslata

Kategória: 
Fotó: MTI, archív

Beterjesztette hétfőn az Országgyűlésnek Orbán Viktor miniszterelnök az alaptörvény módosítását kezdeményező javaslatát, amely tiltaná külföldiek Magyarországra telepítését az erre vonatkozó hatályos magyar eljárásrend megkerülésével - derül ki a parlament honlapjáról.

Hárommillió 300 ezer

Kategória: 

Az eredmény ismeretében, az egyedülállóan erős felhatalmazás birtokában a miniszterelnök azonnal bejelentette az Alaptörvény módosítását, míg a baloldal annak ellenére ünnepel, hogy politikai értelemben óriási vereséget szenvedett – derül ki népszavazási elemzésünkből, amelyben részletesen foglalkozunk azzal, miért kerültek csapdába a balliberális ellenzéki pártok.

Orbán: az olimpikonok és paralimpikonok sikere összeköti a magyarokat

Kategória: 
Fotó: MTI, Illyés Tibor

Az olimpiai és paralimpiai sikerek összekötik a magyarokat - mondta Orbán Viktor miniszterelnök pénteken az Országházban, ahol Áder János államfővel és Kövér László házelnökkel kitüntetésben részesítette a riói olimpiai és paralimpiai játékokon érmet szerző sportolókat.

Oldalak