Jelenlegi hely

labdarúgás

Leekens tovább kísérletezik

Fotó: MTI, archív

Georges Leekens, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kedd este, a skótok elleni barátságos mérkőzésen is kísérletezni fog, s bízik benne, hogy játékosai visszanyerik az önbizalmukat.

A kapitány is kíváncsi, mire lesz képes a csapat

Fotó: MTI, archív

Magyarországnak vissza kell szereznie a pozícióját, vissza kell térnie a győzelem útjára - hangsúlyozta Georges Leekens, aki a magyar labdarúgó-válogatott kispadján pénteken, a kazahok elleni barátságos mérkőzésen mutatkozik be, majd kedden a skótokkal szemben irányítja csapatát.

Csányi Sándort választották a FIFA alelnökévé

Fotó: MTI, archív

Csányi Sándort, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) vezetőjét választották a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) alelnökévé a kontinentális szervezet (UEFA) Pozsonyban zajló kongresszusán.

Asztanában is otthon

Fotó: MTI, archív

Kleinheisler László súlyos térdsérülése immár a múlté, és a kazah kirakatcsapat, az FK Asztana magyar légiósa rendületlenül bízik benne: klubja mellett a válogatottnak is újfent erőssége lehet, és 2020-ban Európa-bajnoki mérkőzésen léphet pályára Budapesten.

Elhunyt Palotai Károly

Fotó: MTI, archív, szerk.

Súlyos betegség után, életének 83. évében szombaton elhunyt Palotai Károly olimpiai bajnok labdarúgó, minden idők egyik legkiválóbb játékvezetője - adta hírül honlapján a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ).