Jelenlegi hely

George Soros

Soros veszélyes befolyást nyert a szenátusban

Fotó: MTI/AP/John Bazemore, szerk.

LIFE SITE NEWS

A radikálisan liberális Doug Jonest választották meg Alabamában az amerikai szenátus tagjának. Három fő támogatója George Soros, a Saul Alinsky által inspirált Obama/demokrata párti közösségszervező gépezet (amit szintén Soros támogat) és a republikánus párti establishmentet vezető és Trumpot nagyon utáló RINO (Republican In Name Only, vagyis „csak nevében republikánus”), Mitch McConnell. 

Soros-pénzelte újságírás hét amerikai szövetségi államban

Fotó: MTI, archív, illusztráció

NEWSBUSTERS

A ProPublicának köszönhetően jövőre hét amerikai szövetségi államban jelenik meg a Soros-finanszírozású újságírás.

„George Soros nehéz élete”

Fotó: MTI, archív

THE WASHINGTON TIMES ÉS MARIANNE

A Soros kontra magyar kormány vitájában a konzervatív Washington Times George Soros nehéz élete címmel írt cikkében az Orbán-kormány mellett állt ki.

Soros írországi életellenes szervezete visszaküldheti a pénzt

Fotó: MTI, archív

THE IRISH TIMES

Az Ír Családtervezési Társaság (IFPA) tárgyal arról, hogy visszaküldi azt a 150 ezer dollárt (127.449 euró), amelyet George Soros Nyílt Társadalom Alapítványától kapott, mert a támogatás ellentétes Írországnak a politikai finanszírozásra vonatkozó törvényével, jelenti a vezető írországi napilap.

Az elsöprő többség nemet mondott a Soros-tervre

Fotó: MTI, archív

A nemzeti konzultáció részleges feldolgozási adatai alapján a résztvevők elsöprő többsége nemet mondott a Soros-tervre - mondta a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár vasárnap Budapesten.