Jelenlegi hely

George Soros

Karácsony Gergely Sorost védi

Fotó: MTI, Kovács Tamás

Karácsony Gergely Soros Györgyöt védi, akit a magyar emberek csatlósaival, az álcivil szervezetekkel együtt vissza akarnak küldeni Amerikába - jelentette ki a Fidesz frakcióvezetője pénteki budapesti sajtótájékoztatóján, azt tanácsolva a szocialista politikusnak: döntse el, a Magyar Szocialista Párt miniszterelnök-jelöltje, vagy Soros György magyar szóvivője. 
 

Soros a német kormánnyal zsaroltatta volna Magyarországot

Fotó: MTI, archív

Egy Soros György által támogatott, egy éve alapított európai civilszervezet a német külügyminisztériumnál próbált lobbizni a civilszervezetek működési feltételeit megszigorító magyarországi törvény ellen - jelentette a The Jerusalem Post című angol nyelvű izraeli újság honlapja pénteken.
 

A Die Presse véletlenül lebuktatta a CEU-t

Die Presse

A vezető osztrák laptól természetesen a lehető legtávolabb áll, hogy rosszat akarjon George Sorosnak. Ma délutáni Soros-imádó cikkével sem ez volt a cél, de figyelmetlenségből ezt tette.

Vona belement a Soros-féle kvótapaktumba

Fotó: MTI, archív

A Fidesz szerint Vona Gábor, a Jobbik elnöke a hatalomért és a pénzért belement a Soros-féle kvótapaktumba.

A Soros-Simicska médiagépezet

Rövid idő alatt hat lejárató cikk jelent meg az ellenzéki propagandasajtóban arról a svéd–magyar nőről, aki a Magyar Televíziónak beszámolt az európai valóságról és elmondta az igazat a svédországi bevándorlási helyzetről – írja a PestiSrácok.hu.