Hirdetés
Hirdetés



 








gasztronómia

Borok és robotok

Borok és robotok

Meg kell ismertetni a bort a következő nemzedékekkel, és használni kell a legkorszerűbb technológiákat az ágazat fellendítése érdekében.
Terítéken az örökségünk

Terítéken az örökségünk

Töltött dagadó, harcsapaprikás, halászlé – csupa kiváló magyar étel, Levendai Levente mégis úgy látja, kulináris örökségünk fájdalmasan el van hanyagolva.
Megkóstolni a Kárpát-medencét

Megkóstolni a Kárpát-medencét

Megjelent a Kárpát-medencei étteremkalauz. Szerzőjével, egyben a Demokrata szakírójával, Borbély Zsolt Attilával beszélgettünk.
A legjobb pálinkákat díjazták

A legjobb pálinkákat díjazták

Kibővült a program a gin és szeszes ital mustrával, így a pálinkák és törkölypálinkák mellett ginekkel, párlatokkal és likőrökkel is lehetett nevezni.
Óceán ihlette ékszerek

Óceán ihlette ékszerek

Pop-up designvásárt rendeznek 2023. december 11. és 15. között a Crowne Plaza Budapestben.