Jelenlegi hely

Ákos

Szintirock, Arany-est és koncertturné

Szintirock címmel jelent meg november 16-án Ákos legújabb DVD-je, amely a tavalyi dupla Aréna-koncert felvételeit tartalmazza. Az énekes-dalszerző számára mozgalmasnak ígérkezik a 2018-as esztendő.

Ákos: Arany János-est és hangoskönyv

Ákos 2017-re koncertszünetet hirdetett, hogy újabb projektbe vághasson: egyik legkedvesebb költője, Arany János verseiből hangoskönyvet készített, amely Szent Mihály napján, 2017. szeptember 29-én kerül a boltok polcaira. Ezzel egy időben a hangoskönyv anyagából előadói estet visz színpadra, amelyet a Nemzeti Színház mutat be, de az ősz során számos vidéki helyszín is műsorra tűzi.

Ákos 50 jövő tavasszal a Müpában

Ötvenedik születésnapját és pályafutása 30. évfordulóját jövőre jubileumi koncerttel ünnepli Ákos: a Kossuth-díjas énekes-dalszerző 2018. április 7-én a Müpában lép fel a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében.

Szabadon címmel jelent meg Ákos új dala

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Szabadon címmel új dallal jelentkezett Ákos, a dal egy több különlegességet tartalmazó maxin ma jelent meg. A friss számhoz szöveges klip is készült.

Ákos: egy korszak lezárult

Huszonnyolc év, szintirockosítva – röviden így lehetne összefoglalni Ákos múlt hétvégi arénakoncertjeit. A többesszám nem elírás: már-már hagyománynak tekinthető, hogy az énekes-dalszerző és zenekara december közepe táján két egymást követő napon is megtölti a Papp László Budapest Sportarénát, nem volt ez másként idén sem.