Fotó: MTI/EPA (archív)

Az úgynevezett Európai Néppárt rég feladta elveit. Már nem keresztény, nem konzervatív, hanem liberális. 

Fotó: MTI/EPA, szerk.

Magukat kereszténydemokratának hazudó pártjai közül számos elszántan támogatja a nyakló nélküli bevándorlást, sokan közülük semmi kivetnivalót nem találnak a homoszexuális emberek „házasságában”, netán az ilyen személyek általi gyermek-örökbefogadásban.

Úgynevezett közös értékekkel revolverezik a józan eszüket még el nem veszített közép- és kelet európai jobboldalt, miközben semmiféle értékben nem hisznek, sőt, megtagadják és pusztítják azokat. Demokráciáról papolnak, miközben fenyegetik és zsarolják azokat, akik ellenvéleményt fogalmaznak meg. Nem tűrik a vitát, üldözik az önálló gondolatot, uniós szerződéseket és jogszabályokat megtiporva lopakodó puccsot készítenek elő a hasonszőrű úgynevezett szocialista, zöld, liberális ágensekkel karöltve. A szabadság, az európaiság, az európai nemzetek és az általános emberi normalitás ellenségei átvették a hatalmat Brüsszelben és a brüsszelita pártszövetségekben.

A Fidesz-KDNP-nek immár semmi keresnivalója ezek társaságában. Ezért a pártcsalád megmaradt normális, valóban európai, valóban keresztény, valóban konzervatív, valóban jobboldali erőivel szoros szövetséget kötve fel kell szólítani a liberális felforgatókat, hogy harcoljanak nyílt sisakkal, és hagyják el az Európai Néppártot!