Allen West, korábbi amerikai szenátor nemrég megjelent írását közöljük.

Nos, azt kellene elhinnünk, hogy a baloldal aggódik az ellenséges entitásokkal való összebeszélések és a választásokba történő beavatkozások miatt? Úgy tűnik, hogy rengeteg forrást pazarolunk el az amerikai adófizetők pénzéből egy olyan vizsgálatra, amely eddig csak a nyomozók leleplezésére szolgált.

Azonban az elmúlt héten tudomást szerezhettünk az Obama-adminisztráció összejátszásáról Iránnal az iszlám terrorista hadsereg, a Hezbollah javára. Hajlamos vagyok azt gondolni, hogy ez valóban megérne egy vizsgálatot. Hát nem szórakoztató, hogy a liberális progresszív média egyáltalán nem is foglalkozik ezzel a témával? Úgy értem, még csak energiát sem fordítanak a Politico által lehozott történet megcáfolására.

De mi a helyzet a választásba történő beavatkozások más példáival? Mindannyian tudjuk, hogy Obama arra indította kampánygépezetét, hogy aláássák Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök újraválasztási erőfeszítéseit. És tudjuk, hogy az Egyesült Államok adófizetőinek pénzét használták fel e cél érdekében – a gazemberek meg sem próbálták leplezni.

És most itt van egy újabb példa a progresszív szocialista választási beavatkozásra.

A Daily Caller beszámolója szerint „a baloldali milliárdos filantróp, Soros György illegálisan finanszírozza az Írország alkotmányának nyolcadik kiegészítése hatályon kívül helyezésére irányuló kampányt, amely védi „a még nem megszületettek élethez való jogát” egy független kormányzat-figyelő szerint.

Az ilyen adományok törvényességét felügyelő ír hivatal (SIPO) arra kötelezte az Amnesty International nevű baloldali szervezetet, hogy a Soros Nyílt Társadalom Alapítványától kapott több mint 162 ezer dollár adományt szolgáltassák vissza. Az adomány ugyanis megsérti az 1997-es választási törvényt, amely megtiltja a külföldi szervezeteknek, hogy 100 dollárnál több adományt adjanak „politikai célokra” – a SIPO tájékoztatása szerint.

Az Amnesty megtagadta az adomány visszaadását, az OSF támogató döntésével – ezt a hírt a brit The Times közölte szerdán. Az Amnesty azt állította, hogy a törvény tisztességtelen.

Az OSF egyik szóvivője előadta a The Times-nak, hogy a csoport „büszke arra, hogy egyik támogatója lehet azoknak a helyi érdekképviseleti erőfeszítéseknek, amelyek az ír abortusz-szabályozást összhangba hoznák a nemzetközi emberi jogi szabályozásban foglalt kötelezettségvállalásokkal”. Az ír pro-life csoportok becsmérelték Soros beavatkozását a politikájukba. „Fontos emlékeztetni arra, hogy a Nyílt Társadalom Alapítvány az Amnesty számára biztosított pénzösszeg megadása során kijelentette, hogy ezzel segítséget kíván nyújtani azoknak az írországi csoportosulásoknak a koordinálására, amelyek a nyolcadik módosítás hatályon kívül helyezése és a babák méhen belüli jogi védelmének megszüntetése érdekében működnek” – ezt Cora Sherlock, az ír pro-life kampány szóvivője mondta a Katolikus Hírmondónak.

Korábban beszámoltunk Soros vállalásáról, hogy 18 milliárd dollárt biztosít a Nyílt Társadalom Alapítványoknak, és most már látjuk, miért tette. Szóval mi a célja Sorosnak, a progresszív szocializmus legnagyobb amerikai finanszírozójának, azzal, hogy részt vesz Írország alkotmányának megváltoztatásában? Vajon ilyen szorongást jelentene Sorosnak és a baloldaliaknak az, hogy tudják: létezik olyan ország, amely biztosítja, hogy a még nem megszületett gyermekek védve legyenek a halálkultúrájuktól?

Most akkor lesz-e vizsgálat Soros és az illegális hozzájárulása, elkötelezettsége ügyében? Hányan számolnak majd be erről a történetről, és rántják le a leplet Sorosról, „Amerika legveszélyesebb emberéről”? Igazából, én személy szerint tovább is vinném ezt az állítást… Soros György a leggonoszabb ember Amerikában. És nem fogok engedni ebből a megállapításból.

Mondják meg nekem: hova sorolnak be vagy definiálnának valakit, aki hozzájárul egy alkotmányos védelem megszüntetéséhez egy másik országban a még nem megszületett gyermekek esetében? Lehetséges, hogy Soros világméretű – az anyák méheibe hatoló és csecsemő-szétroncsoló – mozgalmat akar, végtagról végtagra haladva, hogy sötét, démoni ideológiai céljait kielégítse? Kik tud Önök közül egyetérteni ezzel az állásponttal?

Itt vagyunk a karácsonyi szezonban, ünnepeljük Urunk és Megváltónk, Jézus Krisztus születését… Isten ajándékát e világnak az egyéni üdvösségünkért. Vegyük csak figyelembe: miként különbözik Soros György attól a Heródes királytól, aki elrendelte, hogy a gyermekeket meg kell ölni, le kell mészárolni, az ő személyes céljai érdekében? Kérem, álljanak ki és mondják a szemembe, ha elég bátrak hozzá, hogy teljes mértékben támogatják Sorost és agendáját, ezt az erőfeszítést egy másik ország, Írország alkotmányos kiegészítésének aláaknázásáért.

Valóban a szemünkbe tudnának nézni, és azt mondani, hogy nem kell védelmet biztosítani a még meg nem megszületett gyermekeink számára, hogy annyira értéktelenek, hogy kihajíthatóak egy kukászacskóban? Egyetértenek-e Önök Barack Obama szavaival, amikor kijelentette, hogy nem fogja egy kisbaba miatt büntetni a saját lányát? Ugyanaz a Barack Obama, aki szenátorként olyan törvényalkotási program mellett állt ki, amely kimondja, hogy egy olyan gyermek, aki túlélte az abortuszt, még mindig megérdemli a halálát? Ez csecsemőgyilkosság, és ha ez a liberális progresszív baloldal álláspontja, akkor ez megvetnivaló és igazán sajnálatos.

Ezek elfogadható választási vagy politikai beavatkozások a baloldalnak és a legnagyobb támogatójuknak? Gondoljanak csak bele, hogy Soros a Black Lives Matter (a fekete életek számítanak) elsődleges támogatója, miközben támogatja a meg nem született fekete csecsemők meggyilkolását. Szóval, Sorosnak melyik életek számítanak?

Belefáradtam a reklámokba, amelyek azt akarják, hogy annyira szánakozzunk az állatokkal való visszaélések miatt. Ezek a reklámok azt akarják, hogy pénzt adjunk az állatok megmentésére. Mi történne, ha lenne egyszer egy olyan reklám, amely arra kér bennünket, hogy mentsük meg a magzatokat?

Most már tudjuk, mi mellett áll ki az Amnesty International – ők az elsők, akik jogokat követelnek a nem állami, nem egységes, és törvényekbe ütköző harcosoknak: az iszlamista dzsihadistáknak. Mégis, amikor a meg nem született gyermekek életéről van szó, szó szerint kardélre hánynák őket. Mi lenne akkor, ha lenne valaki, aki az Egyesült Államokon kívülről pénzeszközöket bocsátott volna rendelkezésre egyik alkotmány-kiegészítésünk aláaknázásához? Hogyan éreznénk magunkat mi amerikaiak, és miként kezelnénk a dolgot?

Nos, már megnyitottuk egy vizsgálatot a 2016-os választásunkkal kapcsolatos orosz „beavatkozás” megtévesztő politikai álhíre kapcsán. De ki fog vizsgálatot indítani Soros György ellen, és véget vetni az Amerikára és a világra vonatkozó zsarnoki elképzelései finanszírozásának? Ki fog véget vetni a függetlenség és a szabadság elleni rosszindulatú keresztes hadjáratának? Ki látja meg benne a kegyetlen, háborodott és veszélyes embert, mint amilyen valójában… és hogy a fia továbbviszi majd törekvéseit.

Lesz-e valaki, aki újra megerősíti a legelső és elidegeníthetetlen jogunkat, melyet Teremtőnk átadott nekünk –az élethez való jogot? Soros Györgynek nincsen joga megtagadni ezt a jogot senkitől, legyen az megszületett vagy még meg nem született, bárhol a világban. Ezt a gonoszságot meg kell állítani.

(selfeducatedamerican.com, 2017. december 22.)

A fordítás eredetije IDE KATTINTVA olvasható el.

Az írás eredetileg a Tűzfalcsoport blogján jelent meg, azt ERRE A LINKRE kattintva érhetik el.