| Világ
| Sport
Lapszám

Rovat

2009-32 Magyarország
Csere Zsuzsa

A régi rendszer emberei vagy úgy gondolkodnak, hogy nem ők követték el a bűnöket, vagy meg vannak győződve arról, hogy amit tettek, az helyes volt – mondta a Demokratának dr. Bábel Balázs, kalocsa–kecskeméti érsek, aki idén pünkösdkor a csíksomlyói misét celebrálta.

2009-32 Magyarország
Csere Zsuzsa

Kilenc támadás, hat halott. Az indíték ismeretlen, a rendőrség minden lehetséges szálat vizsgál. A Demokrata is ezt teszi, és ha néhány teória rémképnek tűnik, annak egyszerű oka van: az irracionalitás és a következmények nélküliség Magyarországán, az elmúlt húsz év erőszakos bűncselekményei tükrében ma már minden elképzelhető.

2009-32 Magyarország
Csere Zsuzsa

Joggal várják el a polgárok, hogy az állam mindent megtegyen a béke és biztonság fenntartása érdekében, garantálja ezek feltételrendszerét – mondta Simicskó István, az Országgyűlés Nemzetbiztonsági Bizottságának kereszténydemokrata elnöke a Demokratának.

2009-32 Magyarország
Csere Zsuzsa

A móri gyilkossághoz hasonló fordulatot hozott a közelmúltban nyilvánosságra kerülő különös tanúvallomás a több mint két éve meggyilkolt fideszes önkormányzati képviselő, Balla Irma perében.

2009-32 Magyarország
Csere Zsuzsa

Hivatalvesztéssel sújtották és büntetőeljárást kezdeményeztek Varga Gergely volt ügyész ellen. A vádhatóság korábbi üdvöskéjének mélyrepülése az őszödi beszéd idejére nyúlik vissza.

2009-32 Magyarország
Csere Zsuzsa

Hajlamosak vagyunk a törvényeket vagy az egyházakat kárhoztatni azért, mert akadályokat gördítenek az orvostudomány fejlődése elé. Ez a helyzet az őssejtkezeléssel is, amelyről a laikus átlagember csak annyit tud, gyógyulást hoz a halálos betegnek.

2009-31 Magyarország
Csere Zsuzsa

A bűnben mindig benne van a büntetés lehetősége is, és minél több a bűn, annál nagyobb az esély a lebukásra – mondta a Demokratának Kövér László, a Fidesz választmányának újraválasztott elnöke.

2009-31 Magyarország
Csere Zsuzsa

Csúnyán megégette magát a Magyarok Nyilai-ügyben bizonyítékként tálalt bonyhádi robbantás képeivel a Medgyessy-, Gyurcsány- és Bajnai-kormányból egyaránt kihagyhatatlan Draskovics Tibor. A minden poszton bevethető szocialista aduásznak számos emlékezetes tett fűződik a nevéhez.

2009-31 Magyarország
Csere Zsuzsa

Példamutató megjegyzést tett a magyar külügyminiszter, midőn azt mondta orosz kollégájának, jó volna tudni, milyen célokat szolgálnak a Moszkva felől hazánkba érkező befektetések. Az elővigyázatosság valóban indokolt a stratégiai ágazatokat megcélzó külföldiekkel szemben. Különösen, ha politikai vezetőik Magyarország felvásárlásáról beszélnek.

2009-31 Magyarország
Csere Zsuzsa

Egyre nagyobb a botrány a Sukorón tervezett kaszinóvárossal kapcsolatban. Budai Gyula, a Magosz szövetségi igazgatója szerint meghatározható azon személyek köre, akik részt vettek a gyanús ügyletű földcserében. Kik és hogyan játszották magánkézre a Velencei-tó partján lévő állami területeket?

2009-31 Magyarország
Csere Zsuzsa

Nincs olyan európai uniós tagállam, mely ily mértékben korlátozná saját polgárainak a megtermelt javak helyi értékesítését, mint Magyarország – mondta a Demokratának dr. Laposa József borász, Pro Regio-, Pro Natura- és Balaton-díjas tájrendező mérnök.

2009-31 Magyarország
Csere Zsuzsa

A diákmunka mára nem elsősorban a zsebpénz, nyaralás vagy hétvégi bulik miatt népszerű, ennél prózaiabb dolgokra kell a pénz: tankönyv, kollégiumi díj, a családi kassza segítése. És bár rengeteg diákmunka-szövetkezet alakult, a gazdasági válság miatt nincs elég munka a fiatalok számára.

Digitalstand17


Békemenetmentsver
Eseménynaptár
<
>
<
>